Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Sob 20 Lut, 2010 14:50
Ines_ka napisał/a:
ak nie Hania to Tosia stwierdzi, zę godzina 3 jest najlepszą godziną na pobudkę i kilka godzin aktywności ... a jak Tosia w końcu zasnie to Hania zacznie ... tak wesoło teraz mam
Ale potem za kilka lat będziesz dziękować opatrzności za córki w podobnym wieku!
Moniqa napisał/a:
stanął,odchylił się,spojrzał i z pogardą powiedział do nas "nawet bym się nie zrzygał" my na siebie i w śmiech teraz jak ktoś fajnie wygląda to mówimy ten tekst nawet bym się na Ciebie na zrzygała
ale tekst sam w sobie dobry!
Moniqa napisał/a:
dokładnie!
To wymyślę coś śmieszniejszego!
Moniqa napisał/a:
co?! pokazuję jej tu są ślady psa i jakim cudem pies ją przestraszył jak szedł z drugiej strony po zaspach śniegu?! jej mąż poszedł dalej bo wiedział,że ja mam rację,więc co się będzie czepiać.
ale są takie baby głupie!
Teraz jak mój bratanek handlował karpiami to też baba z meżem kupili jednego ,potem (w tym mrozie oczywiście)polazła na targowisko i tak łaziła pewno godzine a moze i dlużej.Potem wróciła do mojego bratanka ,ze ma jej karpia wymienić,bo jej zdechnietego sprzedał i mu pokazuje,ze jest nieżywy!Ten jej na to,ze jak by tak panią ktoś mokrą z wanny wyjał i łaził po -14 stopniach po dworze, to też by pani padła trupem! Jej mąż to tylko stał i sie nie odzywał bo było mu głupio przez taką żonę ....
ale dla spokoju i reputacji wymienił jej tę rybę....
Ines_ka napisał/a:
dupy nikomu nie dają to im sie w łbach przewraca
Ines_ka napisał/a:
przy kasie dla ciężarnych widzę mohera podchodzącego do kasy, ja przed nią śmig brzuch bardziej wywalam, pkazuje obrazek, ze to kasa dla mnie i jej mina mnie nie interesuje.
brawo!
[ Dodano: Sob 20 Lut, 2010 14:52 ]
myszencja napisał/a:
yczę miłego Popoludnia
ja letę szykowac się do pracy na 15:45
myszka 81,
Agnieszka21 napisał/a:
Alan przed chwilką zasnął,a wstał po 8.30
W końcu mogę odpocząć
i akurat wszystkie wywiało!
A jak samopoczucie Pewno lepiej zważywszy ,ze teraz Alane będzie dawał ci więcej wytchnienia!
Moniqa napisał/a:
u mnie Gabi dzisiaj I raz od roku spała calutką noc do 7:15 przeważnie budzi się ok 6, a jeszcze mies temu o 4-5
o kurcze.... mój też sie budzi w nocy kilka razy ale on cycowy.....
[ Dodano: Sob 20 Lut, 2010 15:01 ]
Ja dziś za to wyrurana jestem na maxiora!
Do południa poszliśmy z Igorkiem na podwórko i przez ponad godzinę zgarniałam topniejący śnieg z przejścia i musiałam wykuć taki mały rowek na działkę obok bo tam mamy wykopaną wielką dziurę i jest w niej odpływowa rura własnie do wody z podwórka naszego (za zgodą sąsiada ,własiciela
No i w ogóle musiałam powykuwać w lodzie małe roweczki ,zeby z tych największych kałuż tam pospływało! Ale w miarę sie udało!
Tylko jak mnie łapy w stawach barkowych bolą! Już!A co będzie jutro! )
Wiosna będzie nawieziona ziemia także w ogóle będziemy wyżej i woda spływać sobie będzie na boki!
Tylko jak mnie łapy w stawach barkowych bolą! Już!A co będzie jutro!
starość nie radość
aniolka napisał/a:
jeso....nawet bark mnie boli jak klikam........
ja dzisiaj wyciągnęłam psiółkę na zakupy. bo już nie pamiętam kiedy sobie coś kupiłam. oczywiście nic nie było fajnego. a jak już mi sie podobała jakaś bluzeczka to niestety nie dla mnie. przy moich cyckach huj... wyglądała bym z żabotami, falbankami czy w golfach. a niestety większość była tylko takich w końcu nic nie kupiłam. ale za to znalazłam coś na necie- mojeciuchy.pl za 63zł kupiłam sukienkę i bluzeczkę (będzie na 30 urodziny) http://www.mojeciuchy.pl/...pic1/752159.jpg
w pt na reszcie do mojej fryzjerki i ciach ciach +zrobię kolor, bo już sprana jestem
[ Dodano: Sob 20 Lut, 2010 15:44 ]
a na poprawę humoru to zobaczcie to-tylko proszę być poważnym :
za kilka lat będziesz dziękować opatrzności za córki w podobnym wieku!
dlatego sie zdecydowalismy. Wiedziałam, ze na początku bedzie cieżej, ale za to potem łatwiej ...
aniolka napisał/a:
jak by tak panią ktoś mokrą z wanny wyjał i łaził po -14 stopniach po dworze, to też by pani padła trupem!
dobry ... a swoją drogą top pewnie podsunął meżowi dobry sposób
Przyjechali moi rodzice i wzięli Hanię na plac zabaw z kulkami. Siedzą tam już ponad godzinę, a mama dzwoni z pytaniem jak ma Hanię stamta wyciągnąć, bo Hania sie nie daje
w youtube napisz: Wrong hole POLSKIE NAPISY polish subtitles
[ Dodano: Sob 20 Lut, 2010 19:05 ] Ines_ka, musiała bym z m pogadać bo gdzieś podobno mamy jechać może gdzieś koło ciebie jakaś fajna okolica- udało by się znaleźć jakiś domek czy coś
[ Dodano: Sob 20 Lut, 2010 19:06 ]
ale by było chłopy z dziećmi a my dwie
Witam dziewczynki
becia aleś trafiła na kobitę. Szkoda mi takich ludzi. I szkoda, że chodzą po ulicch i krzywdzą innych. Ja kiedys niemal potrąciłam takiego faceta w jednej z wiosek jak wracałam z uczelni. Stał praktycznie a samym krawężniku u odgrażal się wszystkm przejeżdżającym kierowcm. Po kilku tygodniach się przyzwyczaiła, że zawze jak tam przejeżdżam, on tam jest.
bidulku do nocy w pracy
ania biedna jutro bedziesz
zakwasy się porobią a w łąpkach to niefajnie. Niestety trzeba się namachać przy tym śniegu.
aga bardzo sie cieszę ,że Twój M znalazł wreszcie pracę
moja przyjaciółka była rok temu w jakimś niedrogim gospodarstwie agroturystycznym i fajnie tam było, bo i czyste jeziorko w pobliżu, gospodarze sami gotowali, kazdy pokój miał łazienkę. A podobno płącili niewiele...
Moniqa napisał/a:
chłopy z dziećmi a my dwie
hahaha ja właśnie na lato ze znajomymi się tak umawiam
hahaha ja właśnie na lato ze znajomymi się tak umawiam
dwie AA
Ines_ka napisał/a:
Jaga2004 napisał/a:
mam piąte okienko
gratulacje
a gdzoe brzuszek
no właśnie!!! tylko bez straszenia nas myszami jak to Ineska robiła
[ Dodano: Sob 20 Lut, 2010 19:59 ]
a ja mam właśnie wolny wieczór. Gab poszła spać. a m zaraz idzie do kumpla na piwko. spokój i cisza ide po browarka do lodówki i leże bykiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum