Pomogła: 12 razy Wiek: 27 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 209 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 21 Maj, 2010 08:16
witajcie.I ja postanowiłam do Was dołączyć.Oczywiście jeśli mnie przyjmiecie.Co prawda narazie czekam na @(powinna przyjść koło 13.05.2010) ale robiłam test i narzie nic.To nasz 3 cykl starankowy.Damianka udało nam się stworzyć w 1 cyklu ale wtedy miałam bardzo regularne cykle a teraz są bardzo nieregularne.Do tego dochodzi jeszcze niedoczynność tarczycy,oczywiście biore leki ale już raz straciłam ciążę.
Od następnego cyklu chce kupić testy owulacyjne i zamierzam zacząć mierzyć temkę.Zobaczymy co z tego wyjdzie.Całuje Was wszystkie i trzymam kciuki.
co do testów owu to u mnie sie nie sprawdziły-zdjęcie które wkleiłam z widoczną drugą kreską na teście owu, okazało się że ta 2 kreska nawet w dniu owu była taka sama najlepiej jest mierzyć temp.
co do testów owu to u mnie sie nie sprawdziły-zdjęcie które wkleiłam z widoczną drugą kreską na teście owu, okazało się że ta 2 kreska nawet w dniu owu była taka sama
duzo tez zalezy od testow, niektore sa na prawde beznadziejne i tak jak piszesz ciagle wychodzi tak samo.
Pomogła: 12 razy Wiek: 27 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 209 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 22 Maj, 2010 19:20
narazie cisza...... zobaczymy.@ brak.Dzisiaj kupiłam test i jutro rano zrobię. Zobaczymy.To będzie 31dc.Jak bardzo może się przesuwać owulacja??Czy to może oznaczać że mam cykl bezowulacyjny....już sama nie wiem......
[ Dodano: Pon 24 Maj, 2010 09:09 ]
moja dzisiejsza temp. 36,5 czyli poszła o 0,1 st w górę
madzia8501, a Ty jaką masz temp?
ata00, wklej no jakiś wykresik
[ Dodano: Pon 24 Maj, 2010 09:28 ]
a właśnie mi się przypomniało co do testów owu. dzisiaj rano zrobiłam taki test z ciekawości co pokaże w 20dc jak już jest po owu. i pokazuje wciąż tak samo-jak na zdjęciu które wkleiłam co za gówniane te testy muszę napisać do tych z Allegro co kupiłam!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum