no i widzisz anr, Ty jesteś w 29 tc a inne nie miały do tej pory owu
ja się odezwę I po przeszło roku na ten wątek. może się ruszy a jeśli nie to będę sama z sobą pisała
Mi teoretycznie owu wyskoczy ok 19 maja czyli 15dc +/- 3 dni, bo w poprzednim miałam 18dc, 13dc
a to ja sie tez przylacze do obserwacji moze wkoncu zmobilizuje mnei to zeby zaczac mierzyc tempki
ja akurat jestem po owu od 18 dc mialam. ale cos ostatnio mi sie zaczyna mieszac z ta owu, bo wczesniej mialam 14 dc a teraz mi sie strasznie przesuwa nawet do 29 dc
no niestety zdazaja sie takie 40-45 dniowe cykle co 2 miesiac tak mam, wiec smiem sadzic ze to wtedy jajeczko ucieka z perawego jajnika, ktory jest policystyczny.
Moniqa napisał/a:
i oczywiście m w końcu zmądrzeje! a jak nie to gwałt!!!!
tak odrazu gwaltem go hihihi
Moniqa napisał/a:
A na szczęście dla wszystkich starających się i dopiero myślących o dedykuję mój 1000 post
no niestety zdazaja sie takie 40-45 dniowe cykle co 2 miesiac tak mam, wiec smiem sadzic ze to wtedy jajeczko ucieka z perawego jajnika, ktory jest policystyczny.
[ Dodano: Nie 09 Maj, 2010 08:31 ]
dzisiaj już mam końcówkę @ więc pewnie od wt co drugi dzień testy owu już mam-tak dla pewności, jakby coś z regularnym mierzeniem temp. nie wyszło-często wstaję do Gabi i zapominam,że powinnam najpierw temp. zmierzyć
[ Dodano: Pon 17 Maj, 2010 13:26 ]
mój wykres:
pewnie owulacja tak jak wyznaczyłam w środę. przed chwilą robiłam test owu. i druga kreska wyszła już widoczna,
a wczoraj jeszcze nie było jej wcale widać.
hmm, jak dla mnie to jeszcze nie jest owu. ja robilam kiedys przez caly cykl testy i wlasnie tak mi wychodzilo, wiec myslalam ze to juz ale wkoncu jednego dnia wyszla bardzo widoczna. poki co to mi sie wydaje ze zblizasz sie do owu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum