:)Ale wiesci Alinko, bardzo sie ciesze miejmy nadzieje ze bedzie wszytko dobrze.
Moniqa, przukro mi, ale @ szybko sie skonczy i znowu owulka bedzie a tym razem to juz na bank II kreski
madzia8501, :( jestem w szoku ze przy takiej tempce test wyszedl negatywnie. Jesli chodzi o badanie z krwi to jakbys rzeczywiscie byla w ciazy to juz powinien to wykazac. wiec trzymam zeby szybko @ przyszla i w nastepnym cyklu zeby sie udalo
Bardzo szybko odpowiadam, bo mogęsię idealnie pod tym podpisać.
Jest jeszcze jedna rzecz, o której Wam nie pisałam wcześniej... dlaczego ten mój cykl trochę różni się od wcześniejszych. Na badaniu usg w lipcu dowiedziałam się, że moje endometrium jest cienkie... uczepiłam się tego trochę, chociaż ginka sprawę zbagatelizowała. Są lekarstwa na wzrost endometrium (estrogeny), ja ich nie miałam, ale w necie można przeczytać, że dieta też robi swoje... a najlepiej na endometrium robi czerwone winko i orzechy w I fazie. No i się zastosowałam Piszę, gdyby któraś z Was chciała spróbować Do tego oczywiście olej z wiesiołka.
no patrz a tego wina to butelka do kolacji wystarczy ? hehehe a na serio to chyba się zastosuję do wina,orzechów i wiesiołka
Pisałam wcześniej ale gdzieś mi ucięło pół wiadomości :/
Za tydzień gdzieś. Jak bardzo nie będę mogła wytrzymać to w czwartek. A jak wytrzymam to w sobotę. Ewentualnie w piątek
Do tego cyklu tak mi się łatwiej podchodzi, bo traktuję go trochę gratisowo. Miałam początkowo po drugiej @, ale skoro gin pozwolił to spróbuję
Pomogła: 12 razy Wiek: 27 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 209 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro 01 Wrz, 2010 21:05
U mnie nadal cisza.Troszkę plamiłam(tzn śluz był taki leciutko różowy) a teraz już cisza także zobaczymy.Do ilu dni po odstawieniu duphastonu powinnam dostać okres??
Piersi nadal bolą także czekam na ten okres.
Pomogła: 57 razy Wiek: 33 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 595 Skąd: G. Śląsk
Wysłany: Sro 01 Wrz, 2010 22:05
Ja zaczynam znów podkrwawiać i tempka spada, więc chyba nici z oczekiwań. O, jak ja lubię @ na podróż Ale za to zaoszczędzę pieniądze na becie w Irlandii. No i cykl zacznie się później, a w sumie o to mi chodziło
Także otwieramy wszystkie prawie równo nową kartę
Moniqa, nie próbowałam z butelką winą, u mnie był kieliszek do obiadku
madzia, ale Twoja tempka nie wygląda mi na taką okresową. Wcześniej miałaś fazę lutearną 10 dni, a teraz 15 dni. Moim zdaniem Duphaston aż tak nie wydłuża FL. Jaką miałaś betę dokładnie?
Wysłany: Sro 01 Wrz, 2010 22:14
Właśnie miałam napisać coś podobnego, jak Ines_ka. Poza tym widziałam na własne oczy wykres w FF, gdzie beta najpierw była ujemna, a potem dodatnia. Nie wiem, jak to jest możliwe, ale cuda się zdarzają. Może nie wszystko stracone?
Wysłany: Czw 02 Wrz, 2010 07:34
niestety dzisiaj temp spadła bardzo także czekam na okres.Trudno.Nie wiem jaka dokładnie była beta bo dowiadywałam się tylko telefonicznie i Pani powiedziała tylko że jest ujemna.Dzisiaj mąż ma odebrać wynik to się dowiem jaka była dokładnie.
madzia8501, najpóźniej po 10 dniach od odstawienia duphaston powinna przyjść @ jeśli po tych 10 dniach dniach nie dostaniesz @ skonsultuj się z ginem, zwykle jednak @ powinna być po około 5 dniach.
Cytat:
Moniqa, nie próbowałam z butelką winą, u mnie był kieliszek do obiadku
domyśliłam sie hehehe już nawet m zapowiedziałam,że ma się odczepić od winka jak otworzę
Wysłany: Czw 02 Wrz, 2010 11:06
aha dziękuje Moniqa
[ Dodano: Czw 02 Wrz, 2010 19:29 ]
Odebrałam wynik tej bety - wynik to 0,1 także ciąża absolutnie wykluczona.Mogłaby już przyjść ta @.16.09 mamy rocznicę ślubu to tak fajnie by było ale narazie @ musi przyjść.
Odebrałam wynik tej bety - wynik to 0,1 także ciąża absolutnie wykluczona
no dokladnie.
madzia8501 napisał/a:
Mogłaby już przyjść ta @
zeby szybko przyszla
a u mnie znowu krwawienie masakra. wczoraj po normalnie zywa krew mi leciala, a dzisiaj plamie. nie wiem od czego tak sie dzieje. chyba bede musiala zmienic ginke.
Wysłany: Pią 03 Wrz, 2010 11:41
Czesc, witam z Irlandii
Wczoraj nie bylam w stanie nic napisac, ciezki dzien, Dominik mial absolutnie dosc po podrozy, a tu jeszcze nowy pokoj, nowe lozeczko, nowa wanienka... Bylo duzo placzu, dzis jest juz lepiej.
U mnie nadal okresu brak. Podkrwawilam ostatni raz w srode wieczorem, juz bylam pewna, ze malpa przyjdzie w czwartek rano, a tu cisza. Podroz ciezka, nadzwigalam sie i Dominika i bagazy, ale na razie bez konsekwencji. Dzis robilam rano zwykly test i wyszedl mi cien cienia, jest 16 dpo, chyba bardzo pozno jak na tak blada kreske, boje sie, ze nic z tego nie bedzie. I jeszcze te krwawienia... No ale pozyjemy, zobaczymy. Jakichkolwiek objawow brak, jedynie piersi ciezkie.
Pozdrawiam cieplo, trzymam kciuki za Wasm madzia, Moniqa, ata00, Krystyna, buzka
Wysłany: Pią 03 Wrz, 2010 22:41
Dzieki babeczki...
Jednak jest mi dzis tez oprocz tej ostroznej radosci bardzo smutno - dostalam wiadomosc, ze odeszla moja ukochana babcia. Strasznie ciezko byc tak daleko. I jakie to dziwne - zycie za zycie? Tak kiedys napisala Ines_ka, w pierwszej ciazy z Hania, zapadlo mi to w pamiec. Mam nadzieje, ze bedzie ktos nade mna w tej ciazy czuwal, dobra dusza gdzies tam, z drugiej strony...
Kombinuje, jak wrocic do Polski na pogrzeb. Wymarzony urlop z siostra i chrzesniakiem chyba nie byl mi do konca pisany...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum