ooo jak tu ladnie
szybko nam jakos zlecial tamten wateczek Moniqa, trzymam kciki za piatek
wiem co mozesz czuc bo ja wyrobic z twoim testowaniem juz nie moge, kobieto o zawal mnie przyprawisz madzia8501, bardzo ladny skok temp, zobaczymy jak bedzie jutro ale z M pracujcie Alina, i jak @ juz sie ma ku koncowi??
a u mnie chyba lepiej ciut z tym zapaleniem, chyba we wczesnych objawach zaczelam leczyc i nie zdazylo sie to rozwinac zbyt mocno. w zasadzie jak mi wyplynie ta globulka to nie mam zadnych uplawow, nie czyje zeby byl jakis brzydki zapach, jedynie zostal mi jeszcze lekki swiad i takie pobolewanie jakbym sie obtarla na zewnatrz, zaczerwienienie tez jzu zniknelo
Pomogła: 12 razy Wiek: 27 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 205 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro 14 Lip, 2010 20:48
pracujemy, pracujemy.Trzymajcie kciuki żeby się udało.A w sobotę NAD MORZE .Także test chyba zrobię dopiero po powrocie czyli koło 1.08(oczywiście jeśli wcześniej nie dostanę okresu).
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 26 Paź 2007 Posty: 419
Wysłany: Sro 14 Lip, 2010 21:08
Monia, dzieki za szczególowy opis naprawy, ale to kurka jest dziwne, bo wcześniej działało, a teraz dupa. Poza tym wykresy FF ładnie sie ładują... Musze mojego m spytać.......
_________________ Aniołki 6tc (02.I.06) i 8-9tc (VI.10)
wg OM
Pomogła: 57 razy Wiek: 33 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 595 Skąd: G. Śląsk
Wysłany: Czw 15 Lip, 2010 07:32
ata00, a to by dopiero była niespodzianka, gdyby Moniqa, nie mogę się doczekać jutra z Twojego powodu, ale nie testuj przypadkiem dziś po południu
A u mnie koniec @, już w środę tylko plamienie. Dziś dziwaczna tempka, wysoka, ale nawet nie zaznaczam, bo nie przespałam nocy Dominikowi rozwinął się megakatar i budził się co 5 min
A u mnie koniec @, już w środę tylko plamienie. Dziś dziwaczna tempka, wysoka, ale nawet nie zaznaczam, bo nie przespałam nocy Dominikowi rozwinął się megakatar i budził się co 5 min
biedny Dominik z katarem jest nocka przesra....
Alina napisał/a:
Moniqa, nie mogę się doczekać jutra z Twojego powodu, ale nie testuj przypadkiem dziś po południu
po południu bez sensu,rano większe prawdopodobieństwo,że coś będzie widać. jeśli coś ma być widać już zaczynam przyznam się że mam cichutką nadzieję bo wieczorem miałam dziwne uczucie w lewym jajniku... wiem,ze może widzę co chcę widzieć i czuję co chcę czuć,ale i tak trzymam za siebie kciuki
ata00, dobrze liczyłam,że FL masz 14 dni? to jeszcze 2 dni na spadek
no ja mam 14-15 dni w porywach do 17 dni ale najczesciej mam 3 dniowe spadki temp. czyli 18 powinna @ przyjsc.
wsumie to jak patrze na 3 wykresy wstecz to zawsze mam skok z 36,5 na 36,7 czyli norma
Alina napisał/a:
ata00, a to by dopiero była niespodzianka, gdyby
raczej nie bo za malo bwz zabezpieczen bylo. no ale bylaby niespodzianka to fakt
Alina napisał/a:
Dominikowi rozwinął się megakatar i budził się co 5 min
biedny Daminiczek
Moniqa napisał/a:
trzymam za siebie kciuki
ja za ciebie tez a wogole jestem dumna z Ciebie ze nie wykonalas ponad planowych testow
ja za ciebie tez a wogole jestem dumna z Ciebie ze nie wykonalas ponad planowych testow
w tym cyklu wolę więcej gadać i się wygadać, niż tak jak w poprzednim co chwilę olewałam testa jutro musi być dzień II kresek w końcu to ur. Gabi byłby podwójnie szczęśliwy dzień
w tym cyklu wolę więcej gadać i się wygadać, niż tak jak w poprzednim co chwilę olewałam testa jutro musi być dzień II kresek w końcu to ur. Gabi byłby podwójnie szczęśliwy dzień
tak to prawda,to byloby podwojne szczescie.
ja o Ciazy z Arusiem dowiedzialam sie 7 listopada w ur mojego ukochanego dziadziusia i w dniu kiedy moja bardzo dobra kolezanka urodzila swoja coreczke madzia8501, widze ze jedziemy w tym samym czasi ena urlopik mam nadzieje ze pogoda nam dopisze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum