Pomogła: 57 razy Wiek: 33 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 595 Skąd: G. Śląsk
Wysłany: Czw 16 Wrz, 2010 12:03
O, jaka szczęśliwa teraz jestem
No to już oficjalnie fluidki dla Was wszystkich, NIECH CUD SIĘ ZIŚCI!
)(*(&^%$#$@#$%^&*()(*&^%$#$%^&*()(*&^%$#$%^&*(*&^%$#$%^&*((*&^%$#%^&*(*&^%$%^&*()*&^%$%^&*()(*&^%$%^&*()(*&^%^&*&^%^&*&^%$%^&*(*&^%$%^&*(*&^%$%^&*()*&^%^&*()*&^%^&*(^%^&*(*&^%$!!!
)_(*&^%$%^&*()_(*&^%$#@$%^&*()*&^%$#@!@#$%^&*(*&^%$#@!~!@#$%^&*(&^%$#@!@#$%^&*()_(*&^%$#@!@#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*&^%$#@#$%^&*()*&^%$#@#$%^&*()*&^%$#@$%!!!
Byłam zaraz w swojej przychodni i namówiłam położną, którą spotkałam na korytarzu, żeby mnie jutro wpisała do kolejki do mojej ginki Więc przynajmniej mnie zbada i przepisze dalsze leki, bo mi się dupek kończy...
montenia, super, że jesteś z m zdrowa! Na pewno będzie szybciutko brzuszek!!!
madzia, no rocznica musi być dla Was szczęśliwa
Moniqa, za to stróżowanie nam TObie też się należy
O, jaka szczęśliwa teraz jestem
No to już oficjalnie fluidki dla Was wszystkich, NIECH CUD SIĘ ZIŚCI!
)(*(&^%$#$@#$%^&*()(*&^%$#$%^&*()(*&^%$#$%^&*(*&^%$#$%^&*((*&^%$#%^&*(*&^%$%^&*()*&^%$%^&*()(*&^%$%^&*()(*&^%^&*&^%^&*&^%$%^&*(*&^%$%^&*(*&^%$%^&*()*&^%^&*()*&^%^&*(^%^&*(*&^%$!!!
)_(*&^%$%^&*()_(*&^%$#@$%^&*()*&^%$#@!@#$%^&*(*&^%$#@!~!@#$%^&*(&^%$#@!@#$%^&*()_(*&^%$#@!@#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*&^%$#@#$%^&*()*&^%$#@#$%^&*()*&^%$#@$%!!!
Alina napisał/a:
Moniqa, za to stróżowanie nam TObie też się należy
nie dziękuję
a u mnie dzisiaj pojawił się przeźroczysty i ciągliwy śluz przydało by się m znowu zgwałcić,ale czy się da dwa dni pod rząd
Pomogła: 12 razy Wiek: 27 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 209 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 16 Wrz, 2010 12:38
Alinka tak sie ciesze i łapię fluidki.Mój m to jakiś inny w takim razie bo jak mu powiedziałam że teraz to co 2 dni a nie codziennie to powiedział że on nie wytrzyma.Zresztą wczoraj próbował mnie zbałamucić ale się nie dałam a co.
No wiem, ze nie hop siup hi hi Muis byc nastroj i ochota i rozluznienie. My tez na poczatku z mezem codziennie, i nawet jak juz padalismy do snu, to jeszcze o 1wszej w nocy:)hi hi Teraz sie z tego smiejemy:) No i mimo takiego naszego ataku i intensywnosci nie udalo sie w tamtych cyklach.
[ Dodano: Czw 16 Wrz, 2010 12:43 ] Moniqa, ja to z moim mezem to odwroitnie mam:)Musze go gonic, zeby cos wypil, na gardlo wzial czy sie polozyl, bo on sie zachowuje jakby byl zdrowy i najlepiej to prysznic i na spacer do lasu. On bagatelizuje kazde przeziebienie. Wiec ja laze za nim z prepratami i domowymi herbatkami. Dzis tez go juz czeka parowka z rumianku, herbatki, szalwia do plukania, termofor, olejek chinski do nosa , no musze dbac o mojego reproduktora, hi hi hi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum