Kobieta, Kobiety, dla Kobiet - BabskieForum.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Linki sponsorowane

*

Poprzedni temat «» Następny temat
a co na rozstepy ktore niestety juz sa???
Autor Wiadomość
kika75 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pon 21 Cze, 2010 17:49   rozstępy

na rozstępy stosowałam krem z mary cohr polecam bo pomaga zmniejszyc rozstępy i nie powoduje ze powstaja nowe...mi pomogło a urodziłam bliżniaki i mam tylko jeden rozstęp .

zielona 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 13:27   nieszczęsne rozstępy

moja siostra też uskarża się niestety na rozstępy, urodziła dwójkę dzieci, więc troszkę niestety ich ma, ale nie ma się co załamywać. Pani kiedyś w aptece poleciła jej krem na rozstępy polskiej firmy Floslek, z tego co wiem, używa regularnie i jest bardzo zadowolona, mówi, że stały się jaśniejsze i mniej czerwone, więc może warto byś TY Motylku też spróbowała?

mariposa 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Nie 19 Wrz, 2010 17:31   

niestety jakbyśmy się starały to rozstępów usunąć się do końca nie da, ale niektóre kremy może faktycznie pomagają w ich spłyceniu, odradzam jedynie bicze wodne, które tylko w teorii pomagają w usuwaniu rozstępów..ja przynajmniej nie zauważyłam kompletnie żadnych efektów, a zabieg sam w sobie nie należy do przyjemnych

klea 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Sro 12 Sty, 2011 15:10   

Na rozstępy, które już sa to kremy już niestety nie za duzo pomogą, ale za to laser całkiem dobrze sobie radzi:)

papillon 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Sro 16 Mar, 2011 16:52   

Na pewno najskuteczniejsze na tego typu problemy są zabiegi kosmetyczne. Laserowe niestety sporo kosztują i nie dają zbyt spektakularnych efektów. Za to dobrze na te nowe i stare rozstępy działa zabieg Bi-one. Wiem, że jest on dostępny w Klinice La Perla. Bi-one jest aparatem aktywującym proces Biodermogenezy. Może nie należy on do najprzyjemniejszych, ponieważ podczas zabiegu odczuwa się jakby zasysanie skóry, ale działa naprawdę bardzo dobrze. Dobrze jest dodatkowo zrobić sobie również rewitalizację skóry, wtedy efekty są szybciej widoczne.

KamaT 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Sro 23 Mar, 2011 16:40   

papillon napisał/a:
Na pewno najskuteczniejsze na tego typu problemy są zabiegi kosmetyczne. Laserowe niestety sporo kosztują i nie dają zbyt spektakularnych efektów. Za to dobrze na te nowe i stare rozstępy działa zabieg Bi-one. Wiem, że jest on dostępny w Klinice La Perla. Bi-one jest aparatem aktywującym proces Biodermogenezy. Może nie należy on do najprzyjemniejszych, ponieważ podczas zabiegu odczuwa się jakby zasysanie skóry, ale działa naprawdę bardzo dobrze. Dobrze jest dodatkowo zrobić sobie również rewitalizację skóry, wtedy efekty są szybciej widoczne.

Mój dermatolog i chirurg, jak zobaczyli opis tego cudownego zabiegu, to dostali śmiechawki. Nie ma tam nic, co mogłoby tak spektakularnie pomóc pozbyć się rozstępów. To są zwykłe mechaniczne peelingi, zabiegi poprawiające krążenie i witalność skóry.
Co do ceny, to również nie tak różowo, jak mówisz. Byłam "na wycenie" w warszawskiej La Perla. Ponieważ moje nogi wyglądały jak zebra, kosztorys, jaki mi sporządzono, to uwaga.... 21600zł. 20500zł wydałam na laserowe usuwanie, ale przynajmniej rozstępów faktycznie brak...

Odpowiedz do tematu