na rozstępy stosowałam krem z mary cohr polecam bo pomaga zmniejszyc rozstępy i nie powoduje ze powstaja nowe...mi pomogło a urodziłam bliżniaki i mam tylko jeden rozstęp .
moja siostra też uskarża się niestety na rozstępy, urodziła dwójkę dzieci, więc troszkę niestety ich ma, ale nie ma się co załamywać. Pani kiedyś w aptece poleciła jej krem na rozstępy polskiej firmy Floslek, z tego co wiem, używa regularnie i jest bardzo zadowolona, mówi, że stały się jaśniejsze i mniej czerwone, więc może warto byś TY Motylku też spróbowała?
_________________ believe in strength of your dreams...
niestety jakbyśmy się starały to rozstępów usunąć się do końca nie da, ale niektóre kremy może faktycznie pomagają w ich spłyceniu, odradzam jedynie bicze wodne, które tylko w teorii pomagają w usuwaniu rozstępów..ja przynajmniej nie zauważyłam kompletnie żadnych efektów, a zabieg sam w sobie nie należy do przyjemnych
Na pewno najskuteczniejsze na tego typu problemy są zabiegi kosmetyczne. Laserowe niestety sporo kosztują i nie dają zbyt spektakularnych efektów. Za to dobrze na te nowe i stare rozstępy działa zabieg Bi-one. Wiem, że jest on dostępny w Klinice La Perla. Bi-one jest aparatem aktywującym proces Biodermogenezy. Może nie należy on do najprzyjemniejszych, ponieważ podczas zabiegu odczuwa się jakby zasysanie skóry, ale działa naprawdę bardzo dobrze. Dobrze jest dodatkowo zrobić sobie również rewitalizację skóry, wtedy efekty są szybciej widoczne.
Na pewno najskuteczniejsze na tego typu problemy są zabiegi kosmetyczne. Laserowe niestety sporo kosztują i nie dają zbyt spektakularnych efektów. Za to dobrze na te nowe i stare rozstępy działa zabieg Bi-one. Wiem, że jest on dostępny w Klinice La Perla. Bi-one jest aparatem aktywującym proces Biodermogenezy. Może nie należy on do najprzyjemniejszych, ponieważ podczas zabiegu odczuwa się jakby zasysanie skóry, ale działa naprawdę bardzo dobrze. Dobrze jest dodatkowo zrobić sobie również rewitalizację skóry, wtedy efekty są szybciej widoczne.
Mój dermatolog i chirurg, jak zobaczyli opis tego cudownego zabiegu, to dostali śmiechawki. Nie ma tam nic, co mogłoby tak spektakularnie pomóc pozbyć się rozstępów. To są zwykłe mechaniczne peelingi, zabiegi poprawiające krążenie i witalność skóry.
Co do ceny, to również nie tak różowo, jak mówisz. Byłam "na wycenie" w warszawskiej La Perla. Ponieważ moje nogi wyglądały jak zebra, kosztorys, jaki mi sporządzono, to uwaga.... 21600zł. 20500zł wydałam na laserowe usuwanie, ale przynajmniej rozstępów faktycznie brak...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum