kosmetyki z AA są dość skuteczne jeżeli chodzi o trądzik, spróbuj może kremu nawilżającego AA therapy na noc, powinien pomóc, na e-lek. pl masz na niego nawet promocję, także na pewno majątku na niego nie wydasz
Wysłany: Nie 20 Lut, 2011 23:15
Zdecydowanie polecam wybrac sie do dermatologa!
Same kosmetyki moga nie wystarczyc wiec lepiej wydac na wizyte lekarska i skutecznie taki tradzik wyleczyc niz wydawac na kolejne kosmetyki
salon futuro w wawie oferuje zabieg kawasami dla skór młodych trądzikowych lub potrądzikowych gdzie już wystepuja blizenki po trądziku czytałam że ten zabieg bardzo pomaga więc może to jest rozwiązanie na twój problem.
Zgadzam się z opinią, że przy trądziku warto wybrać się przede wszystkim do lekarza, bo może powinnaś np.łykać jakiś antybiotyk. A jeśli chodzi o kosmetyki to ja szczerze mogę Ci polecić polską markę Floslek i ich serię antytrądzikową AntiAcne-sama ich używam i jestem z nich bardzo zadowolona-zwłaszcza z pianki antybakteryjnej, jest świetna!
_________________ believe in strength of your dreams...
Moja przyjaciółka leczyła trądzik, oczyszczając swój organizm czymś co nazywa się Untoxin, podobno bardzo fajnie działa ale sama nie próbowałam. U niej widziałam w ciągu miesiąca znaczną poprawę cery, włosów i paznokci... Cóż może to działa. Ja nigdy problemów nie miałam z cerą, u mnie problem z kolei jest wiecznie z rozdwajającymi się paznokciami.. :/
Rozdwajanie się paznokci to niedobór któregoś z mikroelementów, weź sobie poszukaj czego dokładnie. Jeśli chodzi o leczenie trądziku, to nie wiem czy któraś z was czytała ale jest taki miód, którym wspomaga się leczenie trądziku. Także tego wywołanego gronkowcem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum