Ja też usłyszałam, że okulary są podniecające. Kolega stwierdził, że bardzo podobają mu się i intrygują go kobiety w ciekawych, niekonwencjonalnych i odpowiednio dobranych oprawkach. A soczewek nie lubi - bo manipulują kolorem oczu
_________________ 'w perspektywie wieczności to nie ma znaczenia' ;)
Okulary jak najbardziej,te korekcyjne jak i te przeciwsloneczne..poza tym te paznokcie jak wspomniała kolezanka,aczkolwiek bardzo wielu panow wrecz nie znosi krzykliwych! wariacje maja tez panowie na temat włosów,szpilek,i to tych wysokich(uwielbiaja!),no i stóp hehe kolczyki tez maja swoich zwolennikow..:) mysłe ze w duzym stopniu same oczy..ja mam długie rzęsy i duże oczy i az do znudzenia niekiedy sie o tym nasłucham..:)
_________________ ..najważniejsze to być bestsellerem w codziennej prozie zycia..
Zaproszone osoby: 2 Pomogła: 320 razy Wiek: 33 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 809 Skąd: z poligonu...
Wysłany: Czw 29 Paź, 2009 18:47
to zdecydowanie fetysz facetów kręcą intelektualistki... przypominaja mi sie scenki z filmików....pani nauczycielka w okularkach. pani bibliotekarka jak juz ju jedna z Was nadmieniła czy tez Pani prezes i jej wielkie biurko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum