Wysłany: Czw 31 Sty, 2008 12:59 Czy mężczyzn mogą podniecić u kobiety...
...okulary? Ostatnio jeden z moich znajomych powiedział mi, że nic go tak nie podnieca, jak kobieta w okularach. Szczerze powiedziawszy, to z jednej strony uśmiałam się po pachy ( uwaga: sama noszę okulary ), ale z drugiej strony, jak myślicie co jest atrakcyjnego w oprawkach na nosie? Ja osobiście najęchętniej pozbyła bym się wady w wzroku, bo ona wcale mnie nie podnieca ;)
laisa81, - ale te korygujące wzrok tylko czy może słoneczne?
No właśnie te korygujące, słoneczne może mieć przecież każda kobieta. Wiec według mojego znajomego sprawa wygląda tak, że kobieta w "korekcyjnych", to kobieta pewna siebie, inteligentna, mocna, nie rzadko seksowna i tajemnicza. Szczerze powiedziawszy to nigdy nie zastnawiałam się nad tym, ślepa kura nie ma czasu nad takimi rzeczami myśleć. Tym bardziej, że znów idę do okulsty, bo moje problemy z oczami to nie przelweki Nic w tym podniecającego. Zdarzyło się Wam, że mezczynza mówił, że w tych okularach wyglądacie seksi, lub coś w tym rodzaju? Mój misiek a i owszem prawi mi takie rzeczy bardzo czesto tylko hmmm nigdy nie tyczyło się to moich okularów he he:) A mówią, że kobiety to dziwny naród...
ja mam wade -4,50,mam okulary ,mąż bardzo mnie w nich lubi ,ja sie nie lubię więc nosze soczewki kontaktowe kolorowe ,ale to prawda mogą podniecać i to bardzo
_________________ [img]http://www.suwaczek.pl/cache/be79c88b13.png[/img]
NINA ur.16.02.2006-zm.7.10.2006-BARDZO TĘSKNIE I KOCHAM CIĘ KRUSZYNKO
ciekawe co ich takiego "dziwnego" moze podniecić? Sznurówki? Kiedy zapytałam się dzisiaj swojego faceta, co o tym myśli odparł, że coś w tym jest. Taka wizja Bibliotekarki, która pod sweterkiem, spiętymi włosami i dużymi brzydkimi okularami, kryje w sobie eksplozje seksu:) Szajbusy! A ja i tak była dziś u okulisty i oboje stwierdziliśmy, że chyba najwyższa pora na chiruga dla moich oczu. W takim razie zaczynam plotkarskie poszukiwania
[ Dodano: Pią 01 Lut, 2008 16:14 ]
ciekawe co ich takiego "dziwnego" moze podniecić? Sznurówki? Kiedy zapytałam się dzisiaj swojego faceta, co o tym myśli odparł, że coś w tym jest. Taka wizja Bibliotekarki, która pod sweterkiem, spiętymi włosami i dużymi brzydkimi okularami, kryje w sobie eksplozje seksu:) Szajbusy! A ja i tak była dziś u okulisty i oboje stwierdziliśmy, że chyba najwyższa pora na chiruga dla moich oczu. W takim razie zaczynam plotkarskie poszukiwania
Pomogła: 369 razy Wiek: 30 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 3315 Skąd: Las Vegas
Wysłany: Pią 01 Lut, 2008 20:57
laisa81 napisał/a:
Zdarzyło się Wam, że mezczynza mówił, że w tych okularach wyglądacie seksi, lub coś w tym rodzaju?
Mi w pracy dzis 2 kolegów powiedziło,że w okularach wyglądam lepiej niż bez
Powinnam nosic je cały czas, a noszę jak mi się przypomni, potem chodzę z sińcami pod oczami.
laisa81 napisał/a:
A mówią, że kobiety to dziwny naród...
TAAAAA to oni to inny naród i gatunek.
Pozwolę sobie zabrać głos, choć nowa tu jestem, ale właśnie niedawno słuchałam jakiegoś programu w radiu o tym, że niektórzy mężczyźni szaleją za kobietami w okularach i w dodatku szaleją seksualnie, to znaczy podnieca ich taki wygląd kobiety. Podobno tacy mężczyźni szczególnie cenią kobiety, które wyglądają inteligentnie czy też chodzi o wygląd intelektualistki, pani doktor czy coś w tym rodzaju.
Pomogła: 2 razy Wiek: 24 Dołączyła: 27 Mar 2008 Posty: 13 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 27 Mar, 2008 17:26
Mnie się wydaje że to sa już indywidualne "potrzeby". Jednych podniecają kobiety w okularach i jest to zupełnie normalne jak chociażby to, że innych podniecają kobiety z paznokciami pomalowanymi na wyrazisty kolor albo kolczyki na uszach.
Myślę, że to urocze, przecież nas kobiety też często podniecają w mężczyznach różne rzeczy, które dla innych mogą wydawać się dziwne
ja jak kupiłam sobie nowe oprawki do okularów to nie mogę się oprzeć wrażeniu, że faceci z mojego otoczenia patrzą na mnie inaczej.. i te 3-4 sekundowe spojrzenia coś w tym jest drogie koleżanki 8-)
No cóż, mężczyźni to też dziwny naród Na co dzień noszę soczewki, ale jak kiedyś ubrałam okulary, to też usłyszałam, że to seksi. Teraz noszę na zmianę w zależności od nastroju: nieokiełznana natura tudzież wysoka inteligencja
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 27 Kwi 2008 Posty: 52 Skąd: Żelazowa Wola
Wysłany: Nie 27 Kwi, 2008 01:39
Mam wielu kolegów, ale żaden nie wykazywal nigdy zbytniego zainteresowania kobietami w okularach. Może to jakis fetysz? Mężczyzn kręcą różne dziwne rzeczy;)
Mam wielu kolegów, ale żaden nie wykazywal nigdy zbytniego zainteresowania kobietami w okularach. Może to jakis fetysz? Mężczyzn kręcą różne dziwne rzeczy;)
heh tu sie zgadzam czasem włosy czasem kolczyki..ale trzeba przyznać że sporo z nich jest spostrzegawczych zwłaszcza jak u którejś z nas następuje istotna zmiana w wyglądzie ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum