Natomiast ja niestety nie mogę sobie pozwolić na taki zabieg, choć przyznam że nie mam problemów z podrażnieniami po zwykłym goleniu maszynką. Dbam napewno o delikatne golenie, używam trymera do podcinania włosków, następnie nakładam żel, a później gole sferę bikini maszynką Venus Embrace od gillette.
Ja mam maszynkę z Rossmana, tania i dobra. Nie nadaje się tylko do bardzo twardych włosków, chyba, ze z dobrym żelem. Ja używam pianki, też z Rossmana, bardzo wydajna.
Gdybym miała środki, to na pewno bym się nie zastanawiała i zrobiła sobie depilację laserową. Niestety jeden zabieg jest dosyć kosztowny, a jednak trzeb parę razy go powtórzyć, żeby mieć święty spokój.
Nie słyszałam, żeby któraś ze znajomych narzekała na rany po depilacji laserowej, raczej narzekały na cenę, ale jak się policzy wszystkie koszty "zwykłej" depilacji to nie wychodzi to aż tak drogo. A efekty ponoć super - sama się jeszcze muszę przekonać, ale pewnie to tylko kwestia czasu ;)
__
http://www.tanie-latanie.net/
Wysłany: Pią 20 Kwi, 2012 14:02
ja jestem fanka wosku ;)) a od kiedy odkrylam bezbolesny lycon to juz w ogole....
choc moze warto policzyc czy nei byloby taniej machnac laserem cociaz bikini...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum