Wysłany: Wto 13 Paź, 2009 11:22 Easy Tone - buty, które kształtują piękne nogi i pupę
ja chcę sobie kupić te buty bo wystarczy w nich chodzić np na spacery i ćwiczy się pupę i nogi
znalazłam o nich artykuł i poszukałam opinii w internecie i myślę że warto je kupić
nie wiem czy o nich słyszałyście, w tym artykule piszą jak działają:
Opis EasyTone
jak wam się podobają ?
[ Dodano: Pon 21 Gru, 2009 12:41 ]
pozwolę sobie się pochwalić że posiadam już te buciki i jestem bardzo z nich zadowolona niestety spadł śnieg i buciki muszą poczekać do wiosny, no chyba że się zapisze na siłownię to będę je mogła używać też w zimie
przez ten miesiąc kiedy je używałam przyznam rzeczywiście chodząc w nich bardziej pracują mięśnie pupy co od razu widać w lustrze
U mnie w pracy już 3 koleżanki sobie je kupiły i tylko czekamy na ocieplenie żeby je zacząć nosić
chcemy jeszcze namówić szefa żeby nam kupił karnety na siłownię
no właśnie jestem ciekawa jak one działają i czy naprawdę dają jakieś efekty..bo szczerze to by było bardzo wygodne, że nawet gdy wychodzi się do sklepu to ćwiczy się swoje pośladki..1babeczka czekam na relacje jak te buty sprawdziły się w praktyce ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum