Wysłany: Nie 31 Paź, 2010 15:36 FastDeal vs MyDeal vs CityDeal vs Groupon
Jak w temacie. Która z platform sprzedaży usług jest lepsza? Co o nich sądzicie? Wolicie FastDeal (live shopping) czy preferujecie jednak zakupy grupowe (Groupon, MyDeal, CityDeal)? Skąd się o nich dowiedzieliscie?
Ja osobiście preferuje FastDeala, nie trzeba minimalnej ilości kupujących. Kuponów nie trzeba drukować, wystarczy sms. Minusem jest tylko mała ilość ofert:( Ale mam nadzieję, że z czasem będzie więcej.
ja korzystam z każdego po troche, w zależności od oferty. Raz to jest mydeal, raz sweetdeal, raz groupon a czasami gruper. Ostatnio byłem na weekend w spa właśnie z grouponu za niecałe 3 stówki Było super, a za taką kasę da się raz na dwa miesiące gdzieś pojechać
ja również korzystałam już z wielu różnych ofert. w zasadzie każda strona tego typu jest podobna do innych. trzeba po prostu trafić na fajną ofertę, która się podoba - bez różnicy na jakim portalu się kupuje. fakt faktem, że czasem denerwujące jest to, że trzeba oczekiwać na koniec oferty, żeby dostać bon. tutaj no fastdeal ma plusa. kupowałam też na gruperze i też jestem zadowolona -> nie polecam jednak groupona bo miałam problemy z zapłaceniem online z polbanku... ;/
Parę dni temu kupiłam sobie zestaw maseczek a wczoraj natryskowe solarium obie oferty z fastdeal :d mam nadizeje ze efekt będzie fajny :d
Mi także podoba sie fastdeal i jego live shopping, wszystko działa tak jak powinno, a i ofert też mają już duzo. Z wyszukiwarek także warto korzystać - duże ilości ofert.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum