no właśnie też się zastanawiam nad zrobieniem takiego makijażu sobie i szukam jakiegoś dobrego salonu w Warszawie lub okolicach. Koleżanka wspominała coś o salonie urody przy ul. Marliniego 4 w Warszawie i że tam jest jakaś pani Zajdel czy jakoś tak, która właśnie to wykonuje. Czy ktoś coś o tym słyszał? Wiecie wole sprawdzić, zanim zrobię sobie coś takiego na kilka lat
słyszałyśmy Ja sobie zrobiłam u nich makijaż oka, p. Ania Zajdel to baardzo miła i profesjonalna osoba. makijaż na 6stkę.
jak mowa o tym salonie, warto też polecić fryzjerkę Magdę Turbacz- ogromne doswiadczenie zawodowe, czesze szybko, sprawnie i pięknie. polecam!
A słyszałam coś o tej Magdzie Turbacz, to chyba nawet ta sama, która współpracuje z Maciejem Wróblewskim może warto isc zarazem na makijaż i do fryzjera i wyjść już zupełnie odmienioną
Kinia: haha o Magdzie Turbacz słyszałam przypadkiem przy okazji tworzenia różnych programów na tvp i tvn, bo z tego co kojarze to czesała prezenterów do rożnych programów. Miło, że teraz i ja mogę skorzystać z jej usług
no, m.in czesała Górniakową przed jakimś koncertem i Nataszę Urbańską w Przebojowej Nocy na tvp1. Byłam u niej wczoraj na strzyżeniu, jak zwykle pełna profeska
Ja też się zastanawiam nad makijażem permanentnym oka ale mam pewne opory. Raz - lubię często zmieniać makijaż, a dwa...jeśli coś pójdzie nie tak i nie będę zadowolona z efektu końcowego? Z drugiej strony widzę, że coraz więcej kobiet się na to decyduje i są zadowolone - oszczędność czasu, a w okresie letnik dodatkowy plus, że makijaż nie spływa, nie zmywa się w wodzie itd...
emi-sit z tego co się orientowałam to kreski kosztują 320 zł, a usta 600zł, przynajmniej w Instytucie Urody New Look tyle zapłacisz, butterfly: jeżeli trafisz na dobrą inergistkę to nie ma szans, żeby coś poszło nie tak, najpierw jest robiony makijaż próbny, żebyś mogła powiedzieć czy Ci odpowiada, a potem dopiero robi się permanentny
To ile kosztują zależy nie tylko od używanej technologii i doświadczenia kosmetyczki, ale przede wszystkim od lokalizacji Zupełnie inne ceny są we Wrocławiu, inne w Warszawie i trzeba o tym pamiętać, żeby bez sensu nie nastawiać się na za wysokie/ za niskie koszty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum