Kobieta, Kobiety, dla Kobiet - BabskieForum.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Linki sponsorowane

*

Poprzedni temat «» Następny temat
miesiączka a zamopoczucie
Autor Wiadomość
pati_spam1 
NieŹle siĘ RozGadałA

Pomogła: 452 razy
Wysłany: Pon 22 Gru, 2008 08:39   

U mnie najgorszy jest dzień w którym zaczyna się @ Wszystko potrafi mnie wyprowadzić z równowagi, chodzę zła jak osa. Muszęe spróbować tego magnezu. A i u mnie jeszcze dodatkowo kilka dni przed @ (2-3) chodzę i jest mi non stop niedobrze ->mdli mnie strasznie (nawet w ciąży nie miałam takich mdłości :mdleje: )

Norwegia 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pon 25 Maj, 2009 16:56   

No czasem to jest masakra :/

Agunia.Sejka 
Niby jEst a Nie mA

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro 22 Lip, 2009 13:01   

W takie dni to chyba wszystko potrafi wkurzyć, nie dość że boli to jeszcze humor wszystko na około psuje! :crazy: Ale taki już nasz los i jakoś trzeba sobie z tym wszystkim radzić tylko trzeba znaleźć sobie na to wszystko sposób

pistacja 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Wto 11 Sie, 2009 23:31   

Potiwerdzam, że sport jest najlepszy. Nawet jak mam dolegliwe skurcze brzucha to się mobilizuję i pędzę na abt, tbc. Przyznam, że rzeczywiście najlepsza jest joga. Jeśli jednak termin zajęć nie współgra z moimi boleściami to nawet dance jest dobry. Dla rozluźnienia łykam wtedy buscopan i pędzę do klubu fitness. I wracam stamtąd jak młoda bogini :mrgreen:

Kinga25 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Sro 12 Sie, 2009 14:37   

samopoczucie się zmienia podczas tych dni i to jest pewne, ale to jeszcze nie powód do narzekań! Cieszmy się, że zdrowe jesteśmy a nie marudzimy :clap:

Zięba 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 20:30   miesiączka a zamopoczucie

Sport, sport, sport - bez niego to bym chyba zwariowała :arwena: Jak się nie wymęczę przed @ to pierwszego dnia jestem złośliwa do bólu i wszystko mi nie pasuje. Niestety na wymiatanie wszystkiego z lodówki i szafeczek jeszcze antidotum nie znalazłam ;-) wszystko mi smakuje.

jaśmina 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 23:46   

Jestem jak wy zwolenniczką ruchu, a nie siedzenia w kocach, żeby całkiem nie "klapnąć" w tym czasie to się oczywiście wspomagam " od środka", na szczęście nie mam bólów brzucha, ale osłabienie, więc łykam klasyczne multi-tabs, a w nich magnez w połączeniu z żelazem. Tylko nie wiem, czy są sposoby na to by zmniejszyć obfitość @ na początku?

Odpowiedz do tematu