ja jakiś czas temu stosowałam jhonsona a obecnie przeszłam na dove summer glow i jestem bardziej zadowolona. w sumie dużo spaceruje z synkiem więc korzystam z naturalnego opalania ale z nogami gorzej dlatego do nóg cały czas stosuję samoopalacz dove.
no ja właśnie nie wiem co z tymi nogami jest. dlaczego one nie chcą się tak opalać jak reszta. zawsze są o wiele bardziej jaśniejsze od reszty... szkoda. bo na nogach mi najbardziej zawsze zależy
Babika, jak nam wszystkim ;) Ja uzywalam Johnnsona do jasnej karnacji ale nie byłam zadowolona. Nie podobał mi się zapach i zostawiał plamy. Teraz używam może mniej znanego, ale jak dla mnie fajnego firmy Perfecta. Tani, wyszczuplający, stopniowo brązujący i ZABÓJCZO pachnie białym piżmem (afrodyzjak ;)) polecam
Ale naprawdę widać efekty? Czy to tylko taka ściema ;) Znacie może jakieś inne sposoby na opaloną skórę poza samoopalaczem albo solarium (oraz wylegiwaniu się na plaży oczywiście). Słyszałam o czymś na kształt solarium, z tym, że nie naświetlasz się żadnymi lampami, tylko na skórę nanoszony jest trwały pigment, który nadaje ładny kolor. Widziałyście gdzieś?
i nie zostają wam żadne plamy po tych balsamach brązujących? bo ja jakiego bym nie używała to potem bardziej skóra wygląda jakby była brudna, a nie opalona, starałam się rozsmarowywać te balsamy jak najdokładniej ale efekt niestety zawsze jest taki sam
Ja polecam bardzo brązujący balsam o pysznym zapachu Capuccino z marizy. Delikatnie brązuje, dobzre się rozporowadza i co wazne nie pozostawia smug Balsamik ma wyciąg z orzecha włoskiego i masło shea
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum