różne są sposoby na piękną opaloną cerę w salonie futuro w warszawie stosuja opalanie natryskowe i właśnie się zastanawiam czy to działa czy jest to możliwe że po jednym takim zabiegu widać efekty ?????
słyszałam różne opinie na temat tego opalania, podobno niestety po opalaniu natryskowym mogą zostawać plamy jak po samoopalaczu, także nie wiem, czy jest sens płacić sporą kasę za to, żeby potem skóra wyglądała jakby była brudna, ja jednak wolę klasyczne solarium, mimo że o nim opinii też nie ma najlepszych ;)
To fakt, że więcej jest negatywnych opinii niż pozytywnych na temat tego typu opalania. Z tego co się orientuje to w Polsce już od jakiegoś czasu można sobie na takowe pozwolić, ale jednak za dużą popularnością się nie cieszy. Może gdyby to było tańsze.. No ale i tak mam nadzieję, że kiedyś z takiego typu opalania skorzystam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum