nawilżający krem koloryzujący z mary cohr to lekki płynny krem podkreśla piękno cery chroni i nawilża skórę czy wy tez używacie fluidów czy może puder albo jeszcze czegoś innego????
ja nie jestem zwolenniczką kremów koloryzujących, wolę używać normalnego, w moi przypadku nawilżającego kremu i osobno fluidu i pudru. Mam swój sprawdzony i ulubiony fluid Maybelline Dream Matte Mousse i według mnie jest o wiele lepszy niż cała gama kremów koloryzujących.
_________________ believe in strength of your dreams...
Na piękna cerę łykam drożdże i cynk, a wieczorem pije herbatę pokrzywową. Natomiast od zewnątrz stosuję dobre kremy z gabinetów kosmetycznych, bo wiem, że maja więcej aktywnych składników. Ostatnio w gabinecie Elite skorzystałam z kosmetyki twarzy, a mianowicie z zabiegu nawilżającego “Maska Młodości”. Coś wspaniałego, już wiem dlaczego gwiazyy tak lubią przebywać w takich miejscach
Czasami warto też wybrać się do SPA i oddać się w ręce profesjonalistów. Najbardziej podobają mi się zabiegi terre&mer w IQ MediSPA, które są oparte jedynie o składniki organiczne jak algi, czy biały łubin. Oprócz tego, że cera po nich jest w o wiele lepszej kondycji to dodatkowo też świetnie relaksują.
Moim zdaniem w spa to powinni stosować wyłącznie naturalne, organiczne produkty. Wiele z was pisze o gabinetach i spa. A co proponujecie dziewczynom, które albo nie mają czasu na wizyty albo pieniędzy. Fakt jest taki, że zabiegi nie są tanie. Moim zdaniem bardzo ważną rolę odgrywa dieta oraz styl życia. I nie mam na myśli masy suplementów którymi ciągle jesteśmy bombardowane. Do tego odpowiednio dobrane do skóry kosmetyki pielęgnacyjne. Ja teraz stawiam na naturalne produkty, ze względu na to, że nie wpływają ujemnie na skórę. Na szczęście moja skóra bardzo polubiła naturę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum