Chciałam założyć nowy wątek, bo przeglądałam na forum i znalazłam tematy o pięknych ustach, włosach, nogach a nie znalazłam o piersiach. Oczywiście temat piersi jest, ale w chirurgii plastycznej. Ale nie o operacjach plastycznych ma być ten temat
Chciałam się dowiedzieć jak Wam podobają się wasze piersi i co robicie żeby były piękne i jędrne.
Pewnie każda ma swoje sposoby. Ja wiem, że jędrność piersi poprawiają masaże, ponieważ pobudzają krążenie. Można również polewać strumieniem ciepłej i zimnej wody na zmianę bo to również stymuluje naczynia krwionośne. Oczywiście jest mnóstwo suplementów, które pomagają nam dbać o piersi np. Breastfast czy bust up. Ziółka też można pić, choć sama nie lubię
A Wy jakie macie swoje sposoby na piękne piersi?
Naprzemienne natryski (zimne i ciepłe) i masaż szorstka gąbką. Podobało mi sie co o piersiach przeczytałam w książce Dukana Mężczyźni wolą krągłości- Tylko samica homo sapiens ma piersi pełne cały czas, a nie jedynie podczas laktacji. Trzeba dbać o nasz szczególny wyróżnik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum