nowa młodośc okolicy ust taki kosmetyk w swojej sprzedaży ma mary cohr wygładza
zmarszczki i nawilża okolice ust przez co usta są nawilżone a co za tym idzie pięknie wyglądają i zastanawiam się co wy robicie żeby wasze usta były piękne jakie wy macie sposoby ????
ja przerzuciłam się z kolorowych błyszczyków na rzecz ochronnej wazelinki, wybrałam dla siebie czekoladową z Flosleku :) i uważam, że to chroni i pielęgnuje moje usta wystarczająco dobrze, przynajmniej na razie :)
_________________ believe in strength of your dreams...
zielona właśnie bardzo dobry pomysł, też muszę przerzucić się z błyszczyków na coś zdrowszego, wiem, że sztyft ochronny firmy Merino jest bardzo dobry jeżeli chodzi o opóźnianie starzenia się ust, plus działa w najbardziej ekstremalnych warunkach, także chyba warto w niego zainwestować
żeby usta zawsze wyglądały pięknie skutecznym sposobem może być również makijaż permanentny, jeżeli jest dobrze zrobiony może naprawdę poprawić wygląd naszych ust, ale to oczywiście trzeba trafić na dobrą linergistkę, najlepiej szukać takiej, która ukończyła Centrum Szkolenia New Look, bo tam podobno są świetne szkolenia w tym zakresie i kosmetyczki kończące tam szkolenia robią bardzo profesjonalne makijaże, także jedynie w takie ręce bym się oddała, jednak mając świadomość, że ten makijaż ma pozostać przez 5 lat trzeba być wybrednym co do linergistów ;)
ja przerzuciłam się z kolorowych błyszczyków na rzecz ochronnej wazelinki, wybrałam dla siebie czekoladową z Flosleku i uważam, że to chroni i pielęgnuje moje usta wystarczająco dobrze, przynajmniej na razie
przeczytajcie sobie dobry artykuł o historii malowania ust w Fashion Magazine nr 36. A ja na usta nakładam ... miód oczywiście w domowym zaciszu i przed wyjściem z domu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum