Hej, jestem ciemną brunetką ale mam dosyć jasne rzęsy, więc codziennie maluje je tuszem (czasami odpuszczam w weekendy), wiem, że obecne mają jakieś tam witaminy, ale wydaje mi się, ża tak, czy siak wysuszają i niszczą rzęsy. Tutaj pojawia się moje pytanie i prośba o radę: znacie jakieś dobre odżywki do rzęs, a może jakies domowe sposoby odżywiania tego największego kobiecego atutu?
Wysłany: Nie 17 Sty, 2010 15:16 Re: regeneracja rzęs
kejtik napisał/a:
Hej, jestem ciemną brunetką ale mam dosyć jasne rzęsy, więc codziennie maluje je tuszem (czasami odpuszczam w weekendy), wiem, że obecne mają jakieś tam witaminy, ale wydaje mi się, ża tak, czy siak wysuszają i niszczą rzęsy. Tutaj pojawia się moje pytanie i prośba o radę: znacie jakieś dobre odżywki do rzęs, a może jakies domowe sposoby odżywiania tego największego kobiecego atutu?
Pozdrawiam Was Drogie Panie
może jeszcze sie przyda moja rada ... mam nowy tusz Avon anew lash transforming (tusz + wzmacniające serum) -fajny kosmetyk, to serum odzywia i wzmacnia rzęsy
jeżeli żadne odżywki Ci nie pomagają, to żebyś była dumna ze swoich rzęs możesz skorzystać z przedłużania..jeżeli zdecydujesz się na metodę Xtreme Lashes to na pewno będziesz zadowolona z efektu...jak zobaczyłam efekty takiego przedłużania na stronie salonu Fanaberya to byłam po prostu zachwycona..wygląda to naturalnie, ale na pewno żaden facet nie oprze się takim firanom nam oczami ;)
Faktycznie najczęściej słyszy się o tym, że olejek rycynowy pomaga na rzęsy. Są również specjalne odżywki, które są dostępne w aptekach, czy drogeriach. Nie mam pewności, czy są one skuteczniejsze od olejku, ale na pewno łatwiej je rozprowadzać dzięki szczoteczkom, z którymi przeważnie są sprzedawane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum