dziś umyłam i użyłam balsamu prostującego Nivea. potem wzięłam w obroty szczotkę i suszarkę. fakt trochę to trwało bo przywykłam już do prostownicy ale nie zmiękłam. dotrwałam do końca i całkiem całkiem wyglądam synkowi sie podoba a i ja jestem zadowolona z efektu.
kejtikto ja Cię może dobiję bo ja u fryzjera jednego miałam do czynienia z odżywką z łożyska jakiegoś stworzenia dowiedziałam się już po trażedi...
ale masz rację, co kto lubi babika to fajnie, że synkowi się podoba kiedyś słyszałam, że w oczach swoich dzieci widzimy swoje prawdziwe oblicze, więc wiesz
babika to fajnie, że synkowi się podoba kiedyś słyszałam, że w oczach swoich dzieci widzimy swoje prawdziwe oblicze, więc wiesz
to oznacza że wyglądam ładnie co mnie niezmiernie cieszy
a i m jak wrócił z pracy był również zaskoczony efektami, i pierwsze co się zapytał: ile czasu nad tym spędziłaś?
Na elektryzujące się włosy dobrze jest zaopatrzyć się w preparaty na bazie jedwabiu, i witaminy to ważne Do tego nie suszę włosów bardzo gorącym strumieniem.
_________________ Czym sen dla ciała, tym przyjaźń dla ducha - odświeża siły.
ja dziś po zimie zabrałam się za odbudowę moich włosów. konsultantka Avonu dziś do pracy przyniosła nam szampony ze specjalnej serii Winters Restore z Advances Techniqes i muszę wam przyznać, Kochane, że jak zawsze byłam uprzedzona do avonowych szamponów, gdyż moje włosy kiepsko się po nich układały, tak ten jest naprawdę rewelacyjny! Naprawdę mogę go wam polecić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum