Karolina44, firma KERASTASE,droga ale działa cuda,a tu strona sklepu,polecam,nie jestem jakąś konsultantką ,ani nic z tych rzeczy ,po prostu sama używam ,cud miód http://www.kerashop.pl/?g...CFQNEMAod1zAcqg
_________________ [img]http://www.suwaczek.pl/cache/be79c88b13.png[/img]
NINA ur.16.02.2006-zm.7.10.2006-BARDZO TĘSKNIE I KOCHAM CIĘ KRUSZYNKO
wszelkie domowe sposoby moim zdaniem działają średnio. mi najbardziej już dwa razy pomógł ha-pantoten - łykany regularnie poprawia stan włosów,paznokci i skóry.
wszelkie domowe sposoby moim zdaniem działają średnio. mi najbardziej już dwa razy pomógł ha-pantoten - łykany regularnie poprawia stan włosów,paznokci i skóry.
też słyszałam same pozytywy o tym ha-pantotenie. na razie kupiłam sobie szampon - z tej serii ha-pantoten właśnie.zobaczymy jakie efekty po tym szamponie będą.
a w jakiejś konkretnej aptece ten szampon ha-pantoten kupiłaś?bo ja szukałam, ale mogłam znaleźć nigdzie w okolicy. może przez net uda mi się zamówić. pozdrawiam!
Pomogła: 4 razy Wiek: 29 Dołączyła: 12 Lip 2008 Posty: 66 Skąd: woj. łódzkie
Wysłany: Sro 16 Lip, 2008 18:50
Moja bratowa łyka jakieś tabletki Vita cośtam w zielonej butelce ( nie pamiętam nazwy ) i naprawdę widać efekt. Szczególnie na paznokciach.. Normalnie aż sobie to kupię ( jak tylko przypomnę sobie nazwę... ) heheh
_________________ By być na szczycie, trzeba na niego wejść!
Z własnego doświadczenia (a miałam włosy bardzo zniszczone) - tabletki z krzemem Silica, maseczka WAX do kupienia w aptece (opakowanie 480 gram kosztuje u mnie 26 złotych, a na jeden raz używa się jej w ilości łyżki stołowej) i domowe sposoby. Domowe są równie skuteczne, wszystko zależy od tego, co kto woli. Z domowych: żółtko jajka plus olej rycynowy albo oliwa z oliwek. Czasem do tego biostymina, która odżywiła mi włosy już wiele razy. Kupuje się w aptece, choć czasem panie mówią, że to na receptę. Ale jak mówię, że do włosów, to zawsze dostaję. Pozdrawiam
na wlosy rewelacyjne sa tabletki biotin 10mg niestety dostepne tylko w niemczech :( w lidlu sa po 3 euro no i dzialaja cuda. w kazdych tabletkach ktore sa w polsce biotyna wystepuje tylko w mnijszej ilosci, nie pokrywajacej dziennego zapotrzebowania ogranizmu na nia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum