Wysłany: Wto 13 Paź, 2009 10:38 Sztuki walki - na szczupłą figurę :)
Sport to najlepszy sposób na zdrowie Ja trenuję sporty walki i polecam każdej z Was Ma się od tego super samopoczucie, do tego zwykle ćwiczymy z przystojnym i wysportowanym trenerem, więc jest nie tylko zdrowo, ale i przyjemnie. Oczywiście nie każdy musi od razu trenować jakieś skomplikowane sztuki, ale np: Samoobrona z Robertem Moskwą to dla początkujących kobiet może być niezły pomysł na początek walki z jesienną depresją, przeziębieniem, sadełkiem które już się szykuje żeby się na zimę odłożyć... eh
to z pewnością fajny pomysł
ale gdzie szukać o tym informacji bo jak kliknęłam ten napis o samoobronie z kimś tam to mnie przeniosło do sklepu z jakimiś prezentami
fajny pomysł nie tylko na zgubienie trochę ciałka, ale nauka sztuk walki może również przydać się na ulicach miasta..nie wiadomo kogo możemy spotkać, a tak to przynajmniej można czuć się pewniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum