aniolek19, idż do dermatologa na sprawdzenie jakiej natury to pieprzyk bo w takich drazliwych iescach zalecają usunięcie
dobrze gadasz
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Proponuje skonsultowac rodzaj tego piepszyka ze specjalista poniewaz faktycznie niektore mozna usunac a niektorych niepowinno sie ruszac.Sama nie podejmuj raczej zadnych decyzji.Narazie moze zapytaj w drogerii o krem hipoalergiczny ;pewnie sprobuja cos doradzic
aniolek19, ja miałam na udzie taki pieprzyk i ciągle przy zakładaniu spodni go podrazniałam i poszlam do dermatologa-onkologa i w szpitalu w 5 minut go wyciął,teraz mam drugi na plecach na wysokosci stanika i musze sie zebrac w sobie zeby to wyciąć. Naprawde warto isc do lekarza to sprawdzić
dokładnie, dobrze ci wszyscy radzą
jest to dosyc newralgiczny punkt i podraznienie pieprzyka czasem moze się zle skonczyc wieclepiej uwazac i wybrac sie do dermatologa.on na pewno pomoze ci.
dziewczyny jeśli macie jakieś pieprzyki, które są narażone na jakiekolwiek obtarcia,podrażnienia to powinno się je wyciąć. Ja np. mam na plecach pod stanikiem, co też go podrażnia, dlatego nie długo wybieram sie na zabieg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum