Kobieta, Kobiety, dla Kobiet - BabskieForum.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Linki sponsorowane

*

Poprzedni temat «» Następny temat
wasze ulubione kosmetyki do mycia, kąpieli i pod prysznic
Autor Wiadomość
terenia 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Czw 26 Lut, 2009 22:01   wasze ulubione kosmetyki do mycia, kąpieli i pod prysznic

jakie są wasze ulubione kosmetyki do mycia ciała? ja lubię wszystkie o delikatnym zapachu, ale też pachnące owocami - najczęściej grejfrutem czy innymi cytrusami - teraz myję się mydełkiem go fresh energise dove - z cytrusami własnie, a niedawno miałam olejek do kąpieli i kulki musujące:) zdecydowanie jestem maniaczką takich rzeczy.

Betulek 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Wto 10 Mar, 2009 22:11   

Akurat tego Dove nie znam, ale lubię ich kostki myjące, bo nie wysuszają skóry. Lubię też sole do kąpieli i olejki, pod warunkiem, że ktoś za mnie wannę umyje...

Norwegia 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pon 25 Maj, 2009 15:55   

Różne, różniste, lubię eksperymentować ;)

Lusia 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Sro 10 Lut, 2010 20:52   

Wspaniałe są kosmetyki z serii Planet Spa Avonu - uwielbiam nawilżający żel pod prysznic "Himalajskie Jagody Goji", do tego jest też balsam do ciała o tej samej nazwie - mają piękny owocowy zapach, a balsam świetnie sie wchłania.

kratusia 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Czw 11 Lut, 2010 12:18   

Ja preferuję wszystkie kosmetyki antyalergiczne sprzedawane w aptece.

kremowa 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pią 12 Lut, 2010 10:15   

Żele pod prysznic Lirene z cytrusowej serii są świetne. Bardzo ładnie pachną, ą z dodatkiem oliwki, więc skóra zostaje bardzo przyjemna w dotyku, w ogóle nie wysuszona. Ja miałam taki bodajże o zapachu mango.

jaśmina 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pią 26 Lut, 2010 23:09   

A ja ostatnio odkryłam serię kosmetyków milk & honey z oriflame, na prawdę są pachnące i skóra jest baaaardzo delikatna, zaczęłam od mydła i balsamu

Zięba 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 20:15   wasze ulubione kosmetyki do mycia, kąpieli i pod prysznic

Nie mam jednego ulubionego kosmetyku do kąpieli. W zależności od okoliczności coś sobie dobieram :) na basen bardzo lubię Palmolivs Thermal SPA, rano coś ożywczego najlepiej z zapachem pomarańczy a wieczorem coś pod nastrój :thumbsup:

Diabliczka 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Wto 23 Mar, 2010 00:01   

Czy ja wiem... ja nie mam żadnego ulubionego żelu czy mydła pod prysznic. Ostatnio dostałam w prezencie avonowy żel Magical z tej serii Senses... całkiem przyjemny zapach i chyba wypróbuję też inne...

madziunia:) 
NieŹle siĘ RozGadałA

Pomogła: 181 razy
Wysłany: Wto 23 Mar, 2010 07:59   

Diabliczka napisał/a:
avonowy żel Magical z tej serii Senses... całkiem przyjemny zapach i chyba wypróbuję też inne...

jak dla mnie zbyt łagodny zapach, słabo pachnie. Zdecydowanie bardziej polecam MYSTIQUE ma bardziej intensywny zapach ;-) drugi mój ulubiony to REFLECTION a hitem to w ogól jest świąteczny (bożonarodzeniowy) korzenny :wub: uwielbiam ten zapach :wub:

lemonka 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Sro 21 Kwi, 2010 10:46   

lubię limitowane edycję żeli palmolive i luksja, ale ostatnio dostałam masło nawilżające do mycia ciała z firmy Cuccio figa i granat, które jest prześwietne:)

ata00 
Mówi cOraz WięcEj
Mamusia Arusia :)

Pomogła: 101 razy
Wysłany: Czw 22 Kwi, 2010 12:28   

Uwielbiam żele palmolive anti stress i sensual.

zielona 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pią 25 Cze, 2010 14:00   

moim najukochańszym żelem pod prysznic jest melonowy żel Nivea, pachnie fantastycznie, orzeźwiająco i słodko zarazem, tak jak lubię, a na dodatek jest niewiarygodnie wydajny. Nie ma według nie lepszych żeli pod prysznic niż te, które robi Nivea.
Czasem dla urozmaicenia lubię kupić i myć się żelem z Avonu o zapachu czereśni.

butterfly 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Czw 12 Sie, 2010 09:32   

Ja też uwielbiam luksji, jest taki jeden nie pamiętam dokładnie jaki - w każdym bądź razie pomarańczowa buteleczka, zapach w rodzaju owocowo-piżmowy... cudo;) Tak ogólnie to jeśli idzie o "szybki prysznic" to wolę odżywcze świeże zapachy, ale do długiej, relaksującej kąpieli stawiam na wanilie, miód, czekoladę.....;) Marka jest już obojętna;)

lilan 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Wto 07 Wrz, 2010 12:00   

Uwielbiam żele z body shopu, a na lato wszystkie z serii adidasa. Jeśli jednak chodzi o dłuższą relaksacyjną kąpiel to fajne są specjalne kuleczki i waniliowo - czekoladowe płyny, które dają duuużo piany.

Odpowiedz do tematu