Moja mama jest częstą bywalczynią w Instytucie Eris. Bardzo sobie chwali te zabiegi i obsługę. Podobno przesympatyczne kobietki no i mama może się wygadać :tongue:
moja mama była tam ostatnio i bardzo sobie chwaliła miejsce następnym razem idę z nią
Tez bym chciala isc...na cos takiego "chlodzacego":)
Ale co masz na myśli pisząc "chłodzącego"? Myślisz o jakimś konkretnym zabiegu? Wiem, że w erisie jest zabieg o bardzo chłodzącej nazwie C-Mint Slim. Aż się zimno robi
a w Ciechocinku też mają fajną klinikę zdrowia i urody - Villa Park w sam raz na relaks i ogólne podbudowanie organizmu a do tego wszystkiego ten cały specyficzny mikroklimat miejsca, które wytwarzają zabytkowe drewniane tężnie i lecznicze właściwości powietrza! Hotel jest bardzo przytulny, miła obsługa zarówno na terenie hotelu jak i kliniki więc pobyt upływa bardzo przyjemnie a jednocześnie można pozbyć się tam paru kg i lat
a w walce z cellulitem, takie SPA może coś zaradzić? może któraś z Was zechce opowiedzieć szczegóły bo przyznaje, że jestem nieco zainteresowana tematem
Ogólnie to się nie da powiedzieć! Może cennik coś rozjaśni, sprawdź sobie
IZA napisał/a:
a w walce z cellulitem, takie SPA może coś zaradzić?
Pewnie, że tak! Jest mnóstwo zabiegów redukujących cellulit, zmniejszających obwód ciała czy modelujących sylwetkę do tego aktywnie spędzony czas - czy to na siłowni czy na basenie solankowym z jacuzzi dodatkowo pozwala spalić to i owo
mi się marzy pojechać w końcu do hotelu Primavera SPA w Jastrzębiej Górze, a biorąc pod uwagę moje ostatnie zbyt duże przywiązanie do słodyczy to bym chętnie skorzystała z ich oferty wczasów odchudzających, podoba mi się to, że nie liczy się w niej kalorii, a po prostu dobiera odpowiednie składniki, mam nadzieję że z pocą tamtejszych zabiegów oraz ruchu uda mi się zrzucić parę kilo
ja byłam ostatnio w Sandra SPA w Pogorzelicy i zdecydowanie polecam
a jedzonko - mrrrrr rewelacja - również mają bogatą paletę zabiegów.
fakt faktem, że ceny są nieco wysokie, ale myślę, że raz na jakiś czas jak już wyjechać do SPA to z pełną klasą
Z tego co zauważyłam, to jakiego SPA się nie wybierze, to i tak wszystkie te zabiegi wyglądają podobnie. Chociaż ostatnio w ręce mi wpadła oferta Hotelu Głęboczek, gdzie większość zabiegów jest opartych na winoterapii. Na pewno jest to o wiele ciekawsze niż pójście na kolejne masaże klasyczne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum