Wysłany: Pon 21 Cze, 2010 17:56 zabieg czekoladowy na ciało
będąc na depilacji laserowej w salonie futuro w warszawie czytałam że ten salon wykonuje zabieg czekoladowy na ciało ma on działanie relaksujące czy ktoś z was robił sobie taki zabieg???
ja słyszałam, że masaże czekoladowe są bardzo przyjemne i relaksujące, także może kiedyś znajdę czas, żeby na tego typu zabieg się udać, na razie tylko korzystałam z masaży klasycznych, ale tak ta forma odstresowania mi się spodobała, że doszłam do wniosku, że teraz będę wypróbowywać masaże każdego rodzaju
Masaże czekoladowe również podobno działają dobrze na cellulit. W hotelu Primavera SPA można m.in. z tego masażu skorzystać. Jeżeli chodzi o masaże to jest tam naprawdę bardzo duży wybór. Mam nadzieje, że uda mi się kiedyś skorzystać przynajmniej z większości.
Ja zachęcona opiniami w necie wybrałam zabieg czekoladoterapii i zrobiłam go w Elite. Nie jest to tani zabieg, ale jak się człowiek czuje luksusowo. Polecam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum