Dzisiaj mijają 2 lata od momentu kiedy zobaczyłam 2 kreseczki na teście... To był prezent na Dzień Ojca... Długo się nie nacieszyliśmy...
Kocham Cię mój Aniołku, pamiętam, tęsknię... [*]
Pomogła: 57 razy Wiek: 33 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 595 Skąd: G. Śląsk
Wysłany: Pon 22 Cze, 2009 20:24
rutka, Jaga,
Ja swoje pierwsze dwie kreski zobaczyłam rok temu 12 czerwca, a 12 lipca było już po wszystkim... Trudno o tym zapomnieć
Światełka dla naszych Aniołków [*][*][*]
Kochane dawno mnie nie było bo nie mam o czym pisać!
Dokładnie 2 lata temu mój pęcherzyk pękł i wtedy kochaliśmy sie namiętnie, a owocem z tej pieknej chwili jest nasz Aniołeczek.....szkoda że był z nami tak krótko....
Jeśli chodzi o zdjęcie to również mam i nie tylko zdjecie, bo wszystkie badania, kartę ciąży, zapiski z leków, test ciażowy....wszystko.........nie wyobrażam sobie żebym mogła to wyrzucić ale jeśli komuś to pomaga.....
W sumie to Wam przyszłam powiedzieć ze moje jajniki zrobiły się tak leniwe że nie chcą pracować, prawdopodobnie mam błonkę na jajnikach która nie pozwala wyfostać się jajeczkom na zewnątrz i muszę iść na laparoskopię z elektrokauteryzacją, dokładnie mam się zgłosić do szpitla 16 lipca na 7:30
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum