Pomogła: 57 razy Wiek: 33 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 595 Skąd: G. Śląsk
Wysłany: Nie 01 Lis, 2009 23:53
Jak dobrze, że masz gdzie pójść... Ja zapaliłam znicz na grobku kuzynki mojego męża, odeszła 21 lat temu po 6 dniach życia i to jako jedyne urodzone z pięciu dzieci tych państwa, reszta odeszła jeszcze w ciąży Los pisze okropne scenariusze... Obok kobieta z 4-letnią córeczką pieliła grobek swoich bliźniaków Chciało mi się tam płakać, choć od pożegnania z Kingą minęły już ponad dwa lata
Ja teraz żałuję, że nie mam miejsca dla mojego Aniołka...
Zapaliłam znicz na jakimś malutkim grobie, na którym nic nie było...
A tych małych grobów jest tak dużo, z roku na rok więcej...
Jaga2004, dopiero teraz widzę Twój suwaczek, wielkie gratulacje!!!!
A jak się czujesz ogólnie? Trzymam za Maleństwo
Dziękuję
Właśnie zaczął się 13 tydzień i już jestem spokojniejsza.
Ale cały czas myślę o tym poronieniu
Aniołek gdzieś tam na górze pilnuje swojego rodzeństwa
Wysłany: Wto 12 Sty, 2010 22:28
Jaga2004 napisał/a:
Aniołek gdzieś tam na górze pilnuje swojego rodzeństwa
Tak to dokładnie jest, ja przez całą ciążę prosiłam Kingunię, żeby pilnowała braciszka i udało się U Ciebie też tak będzie, mimo że to droga przez strach i stres, trzymam kciuki !
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 438 razy Wiek: 27 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 3324 Skąd: My Road
Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 20:59
witam laseczki
z bólem serca chciałam zadać jedno pytanie
czy możliwe jest by po poronieniu krwawić tylko 2 dni?
kurde boje sie że coś jest nie tak
krwawienie mocne-10 i 11 marca(totalnie ze wszystkim co możliwe,przykry widok )
dziś ledwo co
nie wiem o co chodzi
chyba powinnam jutro pójść na oddział by mi zrobili usg czy coś
Wysłany: Sob 13 Mar, 2010 16:16
uska, bardzo mi przykro
Jeśli napiszesz więcej, to będę może mogła pomóc. Jakie poronienie? Miałaś stwierdzoną martwą ciążę albo zabieg? Czy ktoś to zdiagnozował? Krwawienie może być też wynikiem krwiaka, ja tak miałam za drugim razem (nie straciłam wtedy ciąży, uspokoiło się). W przypadku poronienia zawsze trzeba skontrolować usg dopochwowym, jak wygląda sytuacja... Trzymaj się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum