I ja się melduję. Alinko, super, że u Was wszystko w porządku:) Mam nadzieję, że w tym roku nikt już nowy nie dołączy do tego wątku. Myszka - trzymam kciuki!!!
Alinko, dziękuję w imieniu wszystkich sierpnióweczek! Ja całłymi dniami jestem śpiąca, mam ciągle mdłości i poranne wymioty. ale poza tym jest wszystko ok i mam nadzieję, że juz tak będzie do samego końca. Nadal biorę leki. Usg będę miałą dopiero po 12 tygodniu. 3 tygodnie temu byłam u gina i na badaniu przez powłoki brzuszne poczułam mały Guziczek - to Mój Dzidziuś:)))
Pomogła: 57 razy Wiek: 33 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 595 Skąd: G. Śląsk
Wysłany: Pią 11 Sty, 2008 11:49
myszencja, zrobiłabym wszystko, żeby troszkę podnieść Wasze nastroje, wiem, jak ciężko jest czekać, bo sama fiksowałam już 3 miesiące po poronieniu, a szybciutko się udało. Podziwiam, że jeszcze macie siłę na trochę uśmiechu. Dużo nadziei na najbliższe miesiączki życzę:)))
Pomogła: 369 razy Wiek: 30 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 3315 Skąd: Las Vegas
Wysłany: Pią 11 Sty, 2008 11:52
Alina napisał/a:
Podziwiam, że jeszcze macie siłę na trochę uśmiechu.
bo smutek juz mi nic nie da, zaczynam uczyć cieszyć się z małych rzeczy. Ze juz antybiotyków nie biorei grzybicy nie mami mogę się
a zobaczymy jak bedzie za miesiąc, może bede płakać, że się nie udaje.
Pomogła: 66 razy Wiek: 31 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 497 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 12 Sty, 2008 14:10
Kurcze nie wiem co się dzieje. Dzisiaj lub jutro powinnam dostać @, wczoraj miałam plamienie i myślałam że dzisiaj rano @ przyjdzie juz na dobre a tutaj nic, zero. Nigdy tak nie mialam wcześniej, ciekawe co się dzieje. Macie tak??
Pomogła: 57 razy Wiek: 33 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 595 Skąd: G. Śląsk
Wysłany: Sob 12 Sty, 2008 14:30
Edytko_, ja miałam ciągle jakieś plamienia w tych cyklach po poronieniu. Najpierw się przejmowałam, potem przestałam. Może to być wszystko: zapowiedź @, plamienie implantacyjne, sygnał jakichś zaburzeń. Poczekaj jeszcze parę dni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum