no cóż ....
W piątek odeszło maleństwo mojej przyjaciółki
Miało 5 tygodni życia płodowego
Jeszcze w poniedziałek cieszyłyśmy się jak głupie, bo wyszła jej beta ponad dwa tysiące
We czwartek była u lekarza i dostałą lutkę, pani doktor kazała jej leżeć
W sobotę coś mnie podkusiło i napisałam do niej smsa.
Odpisałą, że właśnie siedzi pod gabinetem i czeka na zabieg.
Jeszcze nie rozmawiałyśmy. Piszemy sobie tylko smsiki.
Wróciło ... tamte wspomnienia....
Pomogła: 57 razy Wiek: 33 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 595 Skąd: G. Śląsk
Wysłany: Sro 26 Sty, 2011 13:55
atyde, jak się czujesz? Już niedługo będą 3 miesiące, przytulam... to ciężki czas...
Pyrka, myślę o Tobie w styczniu szczególnie, pamiętałam o terminie porodu... Mam nadzieję, że Wiktorek nie pozwala Ci tonąć w smutku i czarnych myślach...
kurczaczek, trzymam kciuki za starania, oby lekarz wiedział, jak Ci pomóc...
Jaga, bardzo mi przykro z powodu Twojej przyjaciółki... Ale przynajmniej tyle dobrze, że ona ma teraz Ciebie, jak osobę, która rozumie, bo przeszła taką stratę... Ja do dziś jestem pod wrażeniem tego, jak zmieniła się moja świadomość po poronieniu... Wcześniej zupełnie nie dostrzegałam tego rodzaju smutku i bólu. To inne współczucie, jeśli jest się w środku tego wszystkiego...
Z okazji świąt Wielkanocnych dużo radości, której moc przesłoni troski codzienności. Miłej atmosfery oraz mokrego dyngusa
[ Dodano: Pon 30 Maj, 2011 14:52 ]
Hej babeczki!!!
My rozpoczęliśmy staranka a raczej rozpoczęliśmy walkę o maluszka 18.05
Zrobiliśmy już badanka teraz czekamy na ich wynik i jeszcze poczekamy jakieś 3 tygodnie....a 1.06 zapisujemy sie do poradni genetycznej bo nas tam też lekarz skierował
Dzisiaj Dzień Dziecka Utraconego
W naszym mieście organizowany jest Dzień Balonikowy.
O godzinie 13.15 zostaną wypuszczone w niebo baloniki dla naszych Aniołków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum