Pomogła: 2 razy Wiek: 38 Dołączyła: 29 Sty 2008 Posty: 50 Skąd: paris
Wysłany: Pią 26 Wrz, 2008 12:18
parczulka bardzo mi przykro ze na razie sie nie udalo, ale otrzasnij sie i proboj dalej , ja tez przeszlam 4 IUI i nic, dalej haruje , sory za wyrazenie ale czasami mam poczucie jakbym harowala w nie wiem jak wielkiej fabryce nad wyprodukowaniem po prostu swojego dzidzia, przyjedzie ten dzien zobaczysz, tylko jeszcze troszke
Pomogła: 2 razy Wiek: 38 Dołączyła: 29 Sty 2008 Posty: 50 Skąd: paris
Wysłany: Nie 28 Wrz, 2008 20:55
ja juz koniec z IUI, mialam miec in vitro we wrzesniu tylko lekarz mnie w koncu przekonal ze rozsadniej w moim przypadku jest najpierw zrobic laparoskopie.. wiec za 10 dni mam laparo.. a pozniej w kolejnym cyklu in vitro..
parczulka a ty na kiedy planujesz in vitro?
Czesc dziewczynu nowy rok a u mnie bez zmian,jak u Was ja sie narzie poddałam ale w głowie dalej mysle nie umiem przestac myslec.Nawet nie nie da bo wszyscy sie pytaja kiedy moja kolej,mam dosyc niedługo pojde do lekarza i zapłace zeby sie mna zajał. A jak u was???
Ja drugą dzidzię odpuściłam, chociaz w głowie ciągle rodzą się nowe myśli. Chciałabym mieć dwójkę dzieci, ale nie mam siły przechodzić przez to wszystko.
witajcie:)))
ja juz przecierpiałam moje wymioty do 5 miesiaca..bleee..teraz czuje sie juz ok, i jestem własciwie prawie na finiszu...mam nadzieje ze wszystko skonczy sie ok...w brzuszku mam chłopczyka:)))
zycze Wam moje kochane duzo sił i wiary:)))
na szczescie ode mnie dla Was dla tych co pragna:))))
witajcie:)))
ja juz przecierpiałam moje wymioty do 5 miesiaca..bleee..teraz czuje sie juz ok, i jestem własciwie prawie na finiszu...mam nadzieje ze wszystko skonczy sie ok...w brzuszku mam chłopczyka:)))
zycze Wam moje kochane duzo sił i wiary:)))
na szczescie ode mnie dla Was dla tych co pragna:))))
Bardzo się cieszę,że masz takie cudo w brzuszku,zazdroszczę Ci ,no ale może mi tez się uda.Ja odpuściłam nie biorę tabletek ,zastrzyków ,tylko uprawiam miłość .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum