a teraz leć się meldować na nowy wątek dla kwietniówek-jeśli jest już takowy
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
dobra mysl ja własnie was nadrabiam po sprzataniu remontowym
[ Dodano: Czw 07 Sie, 2008 01:05 ] i przeswietlam wszystko
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
a ja pisałam do gina eska bo mi kazał jak dostane maupe i się nie odzywa a mieliśmy o hsg pogadac a juz mam 8 dc i pewnie we wrześniu dopiero bo zanim wróci z urlopu to będzie po ptokach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum