ja kupiłam oliwkę do masażu z kompleksem antycellulitowym i bańki chińskie, którymi się wykonuje masaż z tzw. podciśnieniem... używam i jestem zadowolona
dla mnie walka z cellulitem ostatni staje się walką z wiatrakami :( po ciąży jest jeszcze gorzej, bo na nic nie ma czasu. zawsze jest coś do zrobienia... dlatego nie stosuję ani nie wykonuję jakiś specyficznych zabiegów na ciało ale staram sie choć 2 razy w tyg wykonywać pilling z kawy dodany do żelu dove, staram się używać w każdej kąpieli tej specjalnej rękawicy, staram się brać naprzemienny prysznic no i ruch, który jak narazie ogranicza się tylko do codziennych spacerów z synkiem
to samo stosowałam, bez większych rezultatów. Jednorazowo napina skórę, dodawałam do kawy cynamon i cukier trzcinowy ładnie pachnie troche przyjemnosci i to wszystko :(
a ja po tej reklamie herbatek antycellulitowych vitax postanowiłam je kupic i zobaczyc czy jest jakies skuteczne dizałanie.....no i jeszcz eczekam, oczywiscie robie tez masaz
uzywam wszytkiego i nic, przez pewien czas uzywalam zoltego garniera rollera ale nic nie pomogl, tzn nakladal na skore wartwe zelu ktora imitowala napieta skore....
a ja mam ochotę kupić sobie nową serię Pharmaceris C na cellulit - w jej skład wchodzi peeling, żel-krem do smarowania i tabletki. może ktoś słyszał coś więcej, jak to działa?
Najlepsze są masaże i ruch. Te pierwsze - bo trzeba jakoś "skawalony" tłuszczyk rozbić, a drugie - bo trzeba go spalić ;) Zmiana diety jest przydatna po to, by uniknąć powiększania problemu i "nawrotów" celulitu.
ja mam tę serię Pharmaceris C - używam od jakichś 10 dni, tzn codziennie wieczorem masuję ciało peelingiem, potem nakładam krem-żel i łykam tabletki z tej samej serii. bardzo ładnie pachną te kosmetyki i są wydajne, bo nawet nie zużyłam 1/3 opakowania. a jeśli chodzi o działanie, to skóra jest faktycznie gładsza i łiła w dotyku - mam nadzieję, że jeszcze trochę i cellulit zniknie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum