Kobieta, Kobiety, dla Kobiet - BabskieForum.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Linki sponsorowane

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Cellulit - jak go pokonać?
Autor Wiadomość
kremowa 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pią 12 Lut, 2010 10:19   

madziunia:) napisał/a:
Do walki z celulitem polecam bańki chińskie akupunkturowe ale te gumowe takie nie szklane.

A gdzie można takie bańki dostać?

madziunia:) 
NieŹle siĘ RozGadałA

Pomogła: 181 razy
Wysłany: Pią 12 Lut, 2010 13:44   

kremowa napisał/a:
A gdzie można takie bańki dostać?

chociażby na allegro

http://www.allegro.pl/ite...e_promocja.html

http://www.allegro.pl/ite..._z_masazem.html

albo popytać w aptekach :tak:

rerekukum 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pon 08 Mar, 2010 23:38   

Marcelka napisał/a:
ja słyszałam że dobrym sposobem jest picie dużych ilości soku z cytryny, no ale kto lubi duże ilości soku z cytryny
sposób może i skuteczny (chociaz nie próbowałam), ale przy okazji wyniszczający szkliwo zębów :crazy: Ja próbowałam talgo i rezulatatów jakiś szczególnych poza bardziej miękka skóra nie zauwazyłam :crazy:
a z tymi bańkami warto spróbować :roll: madziunia:), a jak często robiałs sobie taki masaż? I po jakim czasie były widoczne rezultaty?

NieŹle siĘ RozGadałA

Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 10:05   

rerekukum napisał/a:
madziunia:), a jak często robiałs sobie taki masaż? I po jakim czasie były widoczne rezultaty?

najważniejsza jest systematyczność. Najlepiej codziennie 2 razy rano i wieczorem, ale ja nie mam czasu zeby sie bawić tym 2 razy dziennie, używałam raz dziennie tylko wieczorem. Po około 3 tygodniach widziałam różnicę (inni też ją widzieli )
Nie wiem czy to efekt po samych bańkach bo używałam również kremów antycelulitowych. Po masażu bańkami szybki prysznic - zmyć szorstką gąbką resztki oliwki i wtedy wmasować krem, szybko sie wchłonie gdyz skóra jest pobudzona, a wtedy są najlepsze efekty.

rerekukum 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Sro 10 Mar, 2010 14:57   

madziunia:), bardzo dziekuję :calus: Wyuprobuję na pewno, bo strach pomyslec o wiosnie i założeniu spódniczek :trema:
A lepsze sa takie zwykłe o tego typu http://www.allegro.pl/ite...lit_apteka.html
czy takie z masażerem http://www.allegro.pl/ite..._masazerem.html ?

NieŹle siĘ RozGadałA

Wysłany: Sro 10 Mar, 2010 17:37   

rerekukum napisał/a:
A lepsze sa takie zwykłe o tego typu http://www.allegro.pl/ite...lit_apteka.html
czy takie z masażerem http://www.allegro.pl/ite..._masazerem.html ?

no właśnie jak ja kilka miesięcy temu kupowałam to jeszcze nie było takich z masażerem, mam te zwykłe, ale teraz na pewno kupiłabym z tym masażerem ;-)

rerekukum 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Czw 11 Mar, 2010 14:25   

baaardzo dziekuję :calus: To lece robić zakupy i odgruzowywać się przed wiosną :mrgreen:

Diabliczka 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Wto 23 Mar, 2010 00:14   

A ja ze swojej strony polecę Wam Intensywną kurację antycellulitową firmy Avon. A co! Ma fajną wygodną tubę, a stosowana od razu po kąpieli naprawdę w przepiękny sposób wygładza skóre i zmniejsza widoczność tej paskudnej pomarańczowej skórki ;-)

lemonka 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Nie 18 Kwi, 2010 19:29   

ja stosuje tą nową serie antycellulitową z oriflame i tez skóra po niej jest naprawdę gładka:) zobaczymy jak będzie to wyglądało po dłuższym stosowaniu, na razie tydzień wcieram:)

norman 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Nie 18 Kwi, 2010 20:12   

To wy sprawdzajcie wszystkie te preparaty i dajcie znać jak działają. Mam dość już szukania efektywnych środków. W zasadzie nic nie przynosi efektów. Ech... Co ta ciąża ze mnie zrobiła...:)

akavia 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Wto 20 Kwi, 2010 16:14   

WITAJ NORMAN
szczerze to też uważam, że kosmetyki to tylko dobry dodatek do walki z callulitem. Ja poradziłam sobie z nim inaczej. Dużo słyszałam o kapsułach na podciśnienie i podczerwień, wiec skorzystałam. Jestem bardzo zadowolona z efektów, skóra zrobiła się jędrna i gładka. Ja korzystałam z tych urządzeń w nowo otwartym salonie w Katowicach, nazywa się M. I A. BODY PERFECT- samo centrum, miłe panie:)...szczerze polecam.

norman 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pią 23 Kwi, 2010 21:54   

O!!! Ja kiedyś korzystałam z takich kapsuł na targach spa i wellnes. Fajna sprawa ale po jednokrotnym użyciu trudno mówić o jalochkolwiek efektach. Czy możesz napisać coś więcej. Jak to działa, kiedy przynosi efekty oraz ile kosztuje taka przyjemność. :)

eliza_87 
Niby jEst a Nie mA
eliza_87

Wysłany: Nie 25 Kwi, 2010 09:45   

Ja z kosmetyków polecam antycellulitową serią Slimline Flosleku. Oczywiście bez ruchu i diety też się nie obejdzie, ale te kosmetyki to świetne uzupełnienie :-)

Lusiek276 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pon 26 Kwi, 2010 19:08   

Ja ostatnio dostałam żel z tej serii co eliza_87 i jestem zadowolona :) Skóra jest jakby bardziej jędrna :)

norman 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pon 26 Kwi, 2010 21:48   

eliza_87 napisał/a:
Ja z kosmetyków polecam antycellulitową serią Slimline Flosleku. Oczywiście bez ruchu i diety też się nie obejdzie, ale te kosmetyki to świetne uzupełnienie :-)

No ja już się zapisałam na fitness. Dodatkowo codziennie podrzucam 7 kg żywej wagi:) No ale trzeba sobie jakoś dopomóc... Przegapiłam aukcję z kulkami chińskimi. Poszukam raz jeszcze:)

Odpowiedz do tematu