ja słyszałam że dobrym sposobem jest picie dużych ilości soku z cytryny, no ale kto lubi duże ilości soku z cytryny
sposób może i skuteczny (chociaz nie próbowałam), ale przy okazji wyniszczający szkliwo zębów Ja próbowałam talgo i rezulatatów jakiś szczególnych poza bardziej miękka skóra nie zauwazyłam
a z tymi bańkami warto spróbować madziunia:), a jak często robiałs sobie taki masaż? I po jakim czasie były widoczne rezultaty?
Pomogła: 181 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Mar 2008 Posty: 2522
Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 10:05
rerekukum napisał/a:
madziunia:), a jak często robiałs sobie taki masaż? I po jakim czasie były widoczne rezultaty?
najważniejsza jest systematyczność. Najlepiej codziennie 2 razy rano i wieczorem, ale ja nie mam czasu zeby sie bawić tym 2 razy dziennie, używałam raz dziennie tylko wieczorem. Po około 3 tygodniach widziałam różnicę (inni też ją widzieli )
Nie wiem czy to efekt po samych bańkach bo używałam również kremów antycelulitowych. Po masażu bańkami szybki prysznic - zmyć szorstką gąbką resztki oliwki i wtedy wmasować krem, szybko sie wchłonie gdyz skóra jest pobudzona, a wtedy są najlepsze efekty.
A ja ze swojej strony polecę Wam Intensywną kurację antycellulitową firmy Avon. A co! Ma fajną wygodną tubę, a stosowana od razu po kąpieli naprawdę w przepiękny sposób wygładza skóre i zmniejsza widoczność tej paskudnej pomarańczowej skórki
ja stosuje tą nową serie antycellulitową z oriflame i tez skóra po niej jest naprawdę gładka:) zobaczymy jak będzie to wyglądało po dłuższym stosowaniu, na razie tydzień wcieram:)
To wy sprawdzajcie wszystkie te preparaty i dajcie znać jak działają. Mam dość już szukania efektywnych środków. W zasadzie nic nie przynosi efektów. Ech... Co ta ciąża ze mnie zrobiła...:)
WITAJ NORMAN
szczerze to też uważam, że kosmetyki to tylko dobry dodatek do walki z callulitem. Ja poradziłam sobie z nim inaczej. Dużo słyszałam o kapsułach na podciśnienie i podczerwień, wiec skorzystałam. Jestem bardzo zadowolona z efektów, skóra zrobiła się jędrna i gładka. Ja korzystałam z tych urządzeń w nowo otwartym salonie w Katowicach, nazywa się M. I A. BODY PERFECT- samo centrum, miłe panie:)...szczerze polecam.
O!!! Ja kiedyś korzystałam z takich kapsuł na targach spa i wellnes. Fajna sprawa ale po jednokrotnym użyciu trudno mówić o jalochkolwiek efektach. Czy możesz napisać coś więcej. Jak to działa, kiedy przynosi efekty oraz ile kosztuje taka przyjemność.
Ja z kosmetyków polecam antycellulitową serią Slimline Flosleku. Oczywiście bez ruchu i diety też się nie obejdzie, ale te kosmetyki to świetne uzupełnienie :-)
Ja z kosmetyków polecam antycellulitową serią Slimline Flosleku. Oczywiście bez ruchu i diety też się nie obejdzie, ale te kosmetyki to świetne uzupełnienie :-)
No ja już się zapisałam na fitness. Dodatkowo codziennie podrzucam 7 kg żywej wagi:) No ale trzeba sobie jakoś dopomóc... Przegapiłam aukcję z kulkami chińskimi. Poszukam raz jeszcze:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum