Ja kiedyś używałam kosmetyków VICHY z serii NORMADERM. Niestety miałam niesamowitą wysypkę :( I więcej nie zastosuje, pomimo iż czytałam wiele dobrych opinii na temat tych kosmetyków na zwalczanie cellulitu. Niestety zostają mi domowe masaże , peelingi i kremy .
Uczulenie na Vichy? nie ma świętości na tym świecie inna rzecz że kosmetyki tej firmy to wcale nie taki szał, jak by sugerowała to cena. Ja na cellulit używam balsamów Eveline, tanie i dobre. Bo wg mnie nie chodzi tyle o sam balsam a o systematyczność i dobry masaż:) Przez 2 tygodnie wcierałam go w skórę nad kolanami, kilka razy dziennie, masując kostkami(tzn. tym, co wystaje, jak zwinie się dłoń w pięść). Z powodzeniem zastępuje to przyrząd z wypustkami.
Mi balsamy nie pomagały, a właściwie przynosiły słabe efekty. Teraz biorę kapsułki CelluOff i po dwóch miesiącach widzę olbrzymią poprawę. Nierówności ładnie się wygładzają, uda mam znacznie szczuplejsze i sprężyste.
Widziałam ostatnio efekty CelluOFF połączonego z ćwiczeniami pośladków i dietą. No efekt rewelacyjny. Po zgrubieniach właściwie nie ma śladów. Stringów nie trzeba sie wstydzić.
Podczas walki z cellulitem na pewno warto też raz na jakiś czas odwiedzić Hotel SPA. Na przykład w Primavera SPA jest świetny zabieg Slim Cell. Działa on na wszystkie stopnie cellulitu, a dodatkowo też bardzo fajnie odpręża. Na pewno warto skorzystać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum