Wysłany: Czw 18 Mar, 2010 08:02 Kobieta karmiąca - czym zwalczać celulit?
Po ciąży mam mnóstwo rzeczy, które chciałabym zwalczyć. Teraz karmie piersią i nie wiem co moge stosować. Czy ktoś zna jakieś dobre produkty na celulit i ujędrnienie skóry?
Pomogła: 181 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Mar 2008 Posty: 2522
Wysłany: Czw 18 Mar, 2010 09:32
Ja polecam bańki chińskie (gumowe) do masażu.
Do tego potrzebna jest tylko oliwka i systematycznosć, codziennie robic masaż bańkami po masażu prysznic i wmasować jakiś krem antycelulitowy.
Do tego "zdrowe odżywianie" i ćwiczenia - ruch (podobno basen świetnie działa )
Wysłany: Czw 18 Mar, 2010 22:25 Re: Kobieta karmiąca - czym zwalczać celulit?
norman napisał/a:
Po ciąży mam mnóstwo rzeczy, które chciałabym zwalczyć. Teraz karmie piersią i nie wiem co moge stosować. Czy ktoś zna jakieś dobre produkty na celulit i ujędrnienie skóry?
Jest dużo kosmetyków ale ja przeszlam to wystarczy balsam,masło do ciała i ćwiczenia
Ja polecam bańki chińskie (gumowe) do masażu.
Do tego potrzebna jest tylko oliwka i systematycznosć, codziennie robic masaż bańkami po masażu prysznic i wmasować jakiś krem antycelulitowy.
Do tego "zdrowe odżywianie" i ćwiczenia - ruch (podobno basen świetnie działa )
A co to za bańki i gdzie je można dostać?Troche trudnoo osystematycznośc przy małym dziecku ale może jakoś dam radę. A co do kremu antycelulitowego - oczywiście, że tak ale jaki mogę stosować podczas karmienia piersią? Czy tylko te z serii AA i Pahrmaceris dla matek karmiących, czy mogę coś mocniejszego?
A co do kremu antycelulitowego - oczywiście, że tak ale jaki mogę stosować podczas karmienia piersią? Czy tylko te z serii AA i Pahrmaceris dla matek karmiących, czy mogę coś mocniejszego?
najlepiej byłoby stosować krem dla matek karmiacych, ale ja stosuje normalny z avonu akurat i jest wszystko ok.
Czyli rozumiem, że te wszystkie informacje i kampanie reklamowe dotyczące produktów dla kobiet karmiących to bzdura?:) Nie wyrośnie mojemu dziecku trzecie ucho, oko ani noga jeśli będę stosować inne produkty? W takim razie chyba zaszaleję i kupię sobie jakis zestaw ujędrniająco-wyszczuplający z tych droższych firm...
Pomogła: 181 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Mar 2008 Posty: 2522
Wysłany: Wto 23 Mar, 2010 21:43
norman napisał/a:
Czyli rozumiem, że te wszystkie informacje i kampanie reklamowe dotyczące produktów dla kobiet karmiących to bzdura?:) Nie wyrośnie mojemu dziecku trzecie ucho, oko ani noga jeśli będę stosować inne produkty?
szczerze nie mam pojęcia, ale wydaje mi sie że raczej na pewno dziecku 3 ucho nie wyrośnie ani nic z tych rzeczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum