dawno temu używałam etiaxilu i byłam zadowolona
koleżanka podarowała mi ostatnio ETAKSEL produkowany przez Oceanic - działał pół dnia...
dziś kupiłam etiaxil ponownie
kinia - daj linka do tego wątku producentowi etiaxilu, może dostaniesz cos w prezencie za taka promocje ich towaru
Pomogła: 369 razy Wiek: 30 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 3315 Skąd: Las Vegas
Wysłany: Nie 08 Cze, 2008 20:54
marynara napisał/a:
kinia - daj linka do tego wątku producentowi etiaxilu, może dostaniesz cos w prezencie za taka promocje ich towaru
no właśnie, dzięki niej kupiłam, i równiez jestem zadowolona i polecam. Ale mam do skóry normalnej i wiecie co jak nałoże chyba za dużo to mnie kuźwa mac taaaak swędzi pod pachami i szczypie. mnie wiem czym to idzie.
potwierdzam Myszencjo jak chcesz posmarować zaraz po kąpieli, to najlepiej wysuszyć je suszarką do włosów Wiem, że brzmi śmiesznie, ale tak trzeba robić. Vhyba, ze dasz sobie czas i wykąpiesz się dużo wcześniej i poczekasz z posmarowaniem Etiaxilem
ja na szczęście nie cierpię na bardzo dużą potliwość i w zupełności wystarcza mi antyperspirant dove go fresh ale wiem ze niektórym zwykłe antyperspiranty nie wystaczają. tylko dziwię sie ostatnio ludziom którzy kupuję taki etaxil tylko dlatego ze np. nie pozostawia śladów. to przecież jednak lek i nie taki słaby.
no mnie to też troszkę przeraża... uważam, że kilka kropel potu jeszcze nikogo nie zabiło i jak sięnei ma faktycznie problemów z potliwością nie powinno się sięgać po takie specyfiki... a poza tym jakoś średnio mnie kręci zatykanie gruczołów potowych... sądzę, że to może się niekorzystnie odbić na zdrowiu... ale może się mylę
babika - a który? bo ja grejpfruta używam
Pomogła: 770 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 1437 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Sob 21 Cze, 2008 08:21
babika, jezabel, wcale wam pasowac niemusi....jaki lek w ogóle???? dostepny jest na allegro:|
poza tym chodzi nie tylko o to ze sladów nie zostawia - ale tez ze uzywa sie go raz w tygodniu
ale skoro wy lubicie miec na czarnych bluzkach białe plamy to powodzenia
uzywała dove i wcale go sobie nie chwale a problemów z potliwością nie mam
ja akurat dove sobie chwale, mi wystarcza (mam ten o zapachu ogórka i zielonej herbaty).
rozumiem że etaxil jest dostępny np. na allegro. ale wiadomo kupuje się go ogólnie w aptekach więc może dlatego kojarzony jest z lekiem. oczywiście że denerwują mnie białe plamy na czarnej bluzce ale akurat z dove jakos tego problemu nie zaznałam.
a czy takie stosowanie raz w roku jest skuteczne? czy to są zalecenia z ulotki?i wiadomo kazda z nas jest inna i kazda z ans ma inne "pachy"
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 27 Kwi 2008 Posty: 52 Skąd: Żelazowa Wola
Wysłany: Pią 08 Sie, 2008 02:21
Ja tez wole antyperspiranty sklepowe. Teraz uzywam lady speed stick teen spirit w sztyfcie, tego różowego http://www.colgate.pl/app...t/HomePage.cvsp
Przyjemnie pachnie i mam spokój i suche pachy przez cały dzień.
Pomogła: 4 razy Wiek: 29 Dołączyła: 12 Lip 2008 Posty: 66 Skąd: woj. łódzkie
Wysłany: Sob 09 Sie, 2008 14:56
jezabel napisał/a:
uważam, że kilka kropel potu jeszcze nikogo nie zabiło i jak sięnei ma faktycznie problemów z potliwością nie powinno się sięgać po takie specyfiki
To prawda. Ja mam okropne z tym problemy. Stosowałam chyba wszystko co było można i mało co działa. Jedyne co to niwelują zapach potu, ale plamy na ubraniach to masakra.
Etiaxilu używałam, działał na mnie może 2 tygodnie..ale chyba spróbuję znowu..
Z takich tanich to jedynie Rexona sprawia, że pachnę cały dzień.
_________________ By być na szczycie, trzeba na niego wejść!
ja nie mam za bardzo problemu z nadmiernym poceniem sie i od paru lat mam nivea w kulce lub w spreyu i mnie wystarzczy.
Krusia,tak przy okazji to masz prześliczne dziewczynki w podpisie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum