Pomogła: 770 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 1436 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Wto 28 Paź, 2008 13:41
ultimate napisał/a:
Kinia, a dlaczego nie?
bo w porównaniu z innymi których uzywałam kiepsko wypada
ale tak jak piszesz u Ciebie działa bo masz inne ciało
na pewno sporo zalezy od organizmu
dla mnie vichy jest o niebo lepszy ale tez drozszy od IR
mimo wszystko nic nie pobije etiaxila
hej ja używam na zmianę albo rexony albo adidasa, ale tak czy siak się człowiek poci, tyle, że przynajmiej ładnie pachnie:) Używam spraya, bo jakoś mi nagadano i tych rakach i tak już mam opory przed sztyftami, znalazła taki arytkuł o tym czy antyperspiranty szkodzą czy nie, jak macie ochotę poczytać: http://www.kosmetyczni.pl...nikat.php?id=85
ja ubolewam ze w sztyfcie bardzo malo jest antyperspirantow do czarnych rzeczy. Wszytskie czarne ubrania mam sciachane. A ja wole w sztyfcie niz w sprayu.
Ja ostatnio kupilam sobie Antidral i jest rewelacyjny. Dziala na mnie co mnie cieszy bo po wyjsciu z domu za chwile moje bluzki byly okrutnie mokre pod pachami a teraz suche. Uzywam raz na 2 dni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum