Pomogła: 770 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 1436 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Nie 30 Wrz, 2007 08:16 antyperspiranty
jesli któraś z was ma problem z nadmiernym poceniem się to polecam rewelacyjny - sprawdzony przez wiele z moich znajomych koleżanek - Etiaxil
dostepny alebo z aptece albo na allegro (jest o wieletanszy)
nie nalezy do tanich deo - jest malutki - ale baaardzo wydajny
uzywamy go 1-2 razy w tygodniu - na noc - TYLKO!!!
i nie ma ani kropelki
zwłaszcza u osób które mają na prawde bardzo duże problemy z poceniem sie
polecam w 100
Zgadzam sie z tym, moja siostra miala z tym problem. Uzywala wlasnie tego antyp. Pozniej dla odmiany zamowila kulke z avonu i dzialanie identyczne a o wiele tanszy.
Pomogła: 770 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 1436 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Nie 30 Wrz, 2007 10:36
Nemezis napisał/a:
kulke z avonu
uzywałam - dla mnie katastrofa i dla 3 osób z którymi razem zaczełysmy uzywac etiaxilu - to samo :|
może Twoja siostra nie ma az tak duzego problemu by etiaxil stosowac
Wysłany: Nie 30 Wrz, 2007 11:06
a możłiwe
ja używam 2 rok i jak misie nie chce smarowac albo zapomne to potem uzywam vichy - kolejny bardzo dobry
ale efekt taki jak zwykle
nie tak dobry ak etiaxil
pewnie to od skóry dużo zalezy
Pomogła: 106 razy Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 51
Wysłany: Nie 30 Wrz, 2007 17:22
kini@, dzięki za tego posta, moja mama boryka sie z tym problemem od wielu lat i żadne antyperspiranty nie były skuteczne. Powiem jej o tym, może akurat poskutkuje:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum