Zastanawiam się nad kremem Anew Reversalist na noc i Rejunevate na dzień. Mam tłustą cerę z rozszerzonymi porami. Odtawiłam tabletki i oczywiście mnie wypryszcza. Zmarszczki się zaczynają pojawiać niestety. Nivea Q10 na dzień do cery mieszanej wysuszył mi ryjek a zmarszczki i pryszcze zostały . Może któraś z was zna te kremy i doradzi czy będą odpowiednie.
Pomogła: 181 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Mar 2008 Posty: 2522
Wysłany: Wto 29 Gru, 2009 21:36
Marti napisał/a:
Zastanawiam się nad kremem Anew Reversalist na noc i Rejunevate na dzień. Mam tłustą cerę z rozszerzonymi porami. Odtawiłam tabletki i oczywiście mnie wypryszcza. Zmarszczki się zaczynają pojawiać niestety. Nivea Q10 na dzień do cery mieszanej wysuszył mi ryjek a zmarszczki i pryszcze zostały . Może któraś z was zna te kremy i doradzi czy będą odpowiednie.
ogólnie linia produktów anew jest dość porządana przez klientki bo skuteczna.
Mojej mamie (po 50stce) poleciłam program liftingujący okolice oczu anew clinical i jest bardzo z niego zadowolona a i ja widze dużą poprawę u mamy. Skóra wygląda na zdrową i młodszą bardziej wygładzoną a i powieki nie ą już takie opadniete jak wcześniej.
Krem anew rejuvenate dużo kobiet (około 30stki) bardzo sobie chwalą i często zamawiają u mnie wiec na pewno musi działać.
Wydaje mi sie że warto spróbować, każdej kobiecie odpowiada cos innego ale jak sie nie spróbuje to się nie bedzie wiedziało czy działa.
Ja ze swojej strony i doświadczeń moich klientek polecam.
Marti, na wypryski polecam krem punktowy BENZACNE
kupuje sie go w aptece
ja nakładam go na noc i rano zmywam
ładnie wysusza
a co do avonu, mozesz spróbowac najpierw próbek
ogólnie linia produktów anew jest dość porządana przez klientki bo skuteczna.
Mojej mamie (po 50stce) poleciłam program liftingujący okolice oczu anew clinical i jest bardzo z niego zadowolona a i ja widze dużą poprawę u mamy. Skóra wygląda na zdrową i młodszą bardziej wygładzoną a i powieki nie ą już takie opadniete jak wcześniej.
Krem anew rejuvenate dużo kobiet (około 30stki) bardzo sobie chwalą i często zamawiają u mnie wiec na pewno musi działać.
Wydaje mi sie że warto spróbować, każdej kobiecie odpowiada cos innego ale jak sie nie spróbuje to się nie bedzie wiedziało czy działa.
Ja ze swojej strony i doświadczeń moich klientek polecam.
A czy tusze do rzęs Anew też polecasz? Moja koleżanka bardzo chwali jakąś super nowość tusz z serum. Podobno bardzo dobra rzecz.
Wysłany: Czw 14 Sty, 2010 21:48
Lusia napisał/a:
A czy tusze do rzęs Anew też polecasz? Moja koleżanka bardzo chwali jakąś super nowość tusz z serum. Podobno bardzo dobra rzecz.
jest taka nowość w avon pogrubiający tusz do rzęs z serum
(które poprawia strukturę włosa - rzęsy wydają się zdrowsze)
Ogólnie anew to bardzo dobra linia produktów wiec pewnie tusz (jak i inne produkty lini anew) warte są polecenia.
Ja osobiście jeszcze go nie używałam, wiec nie moge powiedzieć jaki jest.
jest taka nowość w avon pogrubiający tusz do rzęs z serum
(które poprawia strukturę włosa - rzęsy wydają się zdrowsze)
Ogólnie anew to bardzo dobra linia produktów wiec pewnie tusz (jak i inne produkty lini anew) warte są polecenia.
Ja osobiście jeszcze go nie używałam, wiec nie moge powiedzieć jaki jest.
Dzięki. Pewnie się skuszę. Mam problemy z dobraniem sobie dobrego tuszu. Wiekszość mnie uczula, a ten podobno nie . W ogóle słyszałam dużo dobrego o tej linii anew, ale te kosmetyki sa też droższe. nigdy nie używałam kosmetyków avonu. Przetestuję na początek tusz z serum.
Wysłany: Nie 17 Sty, 2010 13:05 Tusz Anew lash transforming
Hej, mam już ten tusz - anew lash transforming i próbuję. Pierwsze wrażenia fajne, dobrze rozdziela rzęsy. No i moim rzęsom przyda się to serum. Fajny jest też kolor brown/black, taki bardziej naturalny.
[ Dodano: Nie 17 Sty, 2010 19:17 ]
madziunia:) napisał/a:
Lusia napisał/a:
W ogóle słyszałam dużo dobrego o tej linii anew, ale te kosmetyki sa też droższe
no właśnie, linia anew jest dobra ale niezbyt tania niestety
Ale przewaznie tak jest że jakość wiąże się z ceną.
hej Madziunia,
Polecisz mi jeszcze coś z tej serii anew? jakiś dobry krem na zimę? może cos do rąk?
Wysłany: Nie 17 Sty, 2010 22:24
Lusia napisał/a:
mam już ten tusz - anew lash transforming i próbuję. Pierwsze wrażenia fajne, dobrze rozdziela rzęsy. No i moim rzęsom przyda się to serum. Fajny jest też kolor brown/black, taki bardziej naturalny.
ten kolor to jakby wymieszany czarny z brązowym, ładnie wygląda bo bardziej naturalnie niż te kruczo czarne. Też używam koloru black/brown
Lusia napisał/a:
hej Madziunia,
Polecisz mi jeszcze coś z tej serii anew? jakiś dobry krem na zimę? może cos do rąk?
Odpowiednia seria anew do Twojego wieku to 'anew Rejuvenate' około 30 roku życia.
Dobry jest żel oczyszczający do twarzy i osobiście mogę polecić kompleksowy system pielęgnacji okolic oczu na noc i na dzień ( w jednym opakowaniu 2 kremy) bardzo duzo klientek chwali to i cena nie jest aż taka wygórowana.
Do rąk niestety nie ma kremu z tej seri, ale mogę polecić równie dobrą serię Planet spa, wg najlepszy krem do rąk to krem z minerałami Morza Martwego. Świetny jest sama go używam w chwilę wygładza dłonie są świetne w dotyku po tym kremie.
Z anew kremy nie są wyszczególnione czy to na zimę czy nie, o każdej porze roku można je stosować.
Kremy na dzień i na noc przeciwzmarszczkowe są bardzo polecane ale niestety cena troszkę wygórowana.
Bardzo Ci dziekuje za pradę. Szkoda, że mieszkamy tak daleko od siebie Ciekawie brzmi ten kompleksowy system pielęgnacji okolic oczu. O planet spa nie słyszałam - chyba muszę zainteresować się wszystkimi seriami avon pozdrawiam!
Cześć! Co słychać?
Ja kupilam kompleksowy system pielęgnacji oczu na noc/na dzień. Za chwilę zostanę stałą klientka znajomej mojej koleżanki
Testuję, testuję - na razie jest ok czyli bez uczulenia a to najwazniejsze.
Wysłany: Czw 28 Sty, 2010 21:44
Lusia napisał/a:
Ja kupilam kompleksowy system pielęgnacji oczu na noc/na dzień. Za chwilę zostanę stałą klientka znajomej mojej koleżanki
Testuję, testuję - na razie jest ok czyli bez uczulenia a to najwazniejsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum