heh... to też chyba zależy, nawet jeśli kosmetyk jest bardzo dobry, to indywidualne uwarunkowania są ważne - np. skóra na powiece jest tłusta itd... to wtedy cienie raczej mało które się utrzymają
o mater to możę być taka?
ale to pewnie tak, ale rzadko ktoś ma jakieś takie cuda zwłaszcza na powiece - wiadomo, ze jeśli ktoś ma bardzo wrażliwe - to wogóle najlepiej nie używać cieni - albo odpowiednie do takich powiek
Hej. Ja miałam problem z cieniami ponieważ na moich powiekach szybko się rozmywały, ścierały i to zarówno te droższe cienie dobrych marek jak i tańsze. Z tego powodu nie użwałam zbyt często ale znalazłam super sprawę jaką jest tzw. baza i to wcale nie jakaś firmowa. Wziełam pierwszą lepszą na próbę i powiem wam że teraz cienie utrzymują mi się nawet do 10 godz.bez rozmazywania.
A ja nie używam żadnej bazy. Kupiłam w Avonie takie poczwórne cienie - przyjemna kompozycyjnie kolorowa paletka... fajny makijaż z niej wychodzi i co najlepsze... przy mojej tłustej cerze cienie nie ścinają się... trzymają się niemal cały dzień
ja codziennie używam cieni...polecam firmy Ruby Rose
mam paletę 88 kolorów...bardzo wydajne, bardzo łatwo sie nakładają, oraz sie nie osypują. Jestem z nich b. zadowolona, są b. aksamitne, nie mają w sobie brokatu czy czegoś w tym stylu tylko po prostu mają piękny perłowy połysk. i do tego są tanie
Ja używam tez dość rzadko cieni do powiek, ale jesli już to kupuję raczej brązy lub niebieskie-ciemne. Zgadzam się co do burjous, że sa super wydajne i bardzo dobrze się trzymaja na powiekach. Jesli juz chce zaakperymentować to kupuję coś taniego zazwyczaj i mogę do testów kolorów polecić cienie Marizy, czy to pojedyncze czy te w mini paletach -są spoko
Wysłany: Nie 20 Lut, 2011 23:12
Ja ostatnio zaszalalam i kupilam Chanel (na allegro zeby bylo taniej hehe)
Jestem zachwycona ich jakoscia... i jednak nie spososb sie zgodzic z twierdzeneim ze cena idzie z jakoscia
Ja bardzo lubię cienie Inglotu-uważam, że to dobra rodzima marka i wcale nie trzeba kupować zagranicznych marek by mieć super jakościowy kosmetyk, bo nasze są równie dobre!
_________________ believe in strength of your dreams...
Ja używam cieni z Avonu, ale i tak nie mam ich zbyt wiele, bo bardzo rzadko ich używam Tylko na jakieś większe wyjścia, na co dzień wydaje mi się, że bym staro wyglądała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum