ja bardzo lubuje się i używam cieni do powiek najlepsze to cienie Izadory ale są dość drogie,polecam talże inglota a wy?
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
a ja Bourjois te to są dopiero wydajne. One są specjalnie wypalane i dlatego można je stosować na sucho i na mokro np zrobić kreskę jak kredką lub eylinerem. A jeden odcień mam już 5 lat i nadal go używam od wielkiego święta .Polecam.
Nie polecam natomiast cieni marki Coty czyli Astor, Rimmel i Miss Sporty nie trzymają się powieki.
_________________ PCO; przeciwciała p/plemnikowe;
po 5 IUI
Ja rzadko się maluje, dlatego szkoda mi kasy na dobre cienie. Ale ostatnio zmuszona kupieniem jakiś przed weselami, kupiłam Ruby Rose - kosztują śmieszne pieniążki, mają bogatą paletę kolorów - chyba nie mam matowych, ale są perłowe, niektóre odcienia z dodatkiem brokatu. Ładnie się rozprowadzają i co najważniejsze - po całonocnej imprezie nie wałkują się na powiece, nie opsypują.
Dla wydobycia bardziej intensywnego koloru, można nakładać go na mokro.
Modesta, o zapomniałam o nich-faktycznie są dobre też używałam i polecam :-D
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Ja z kolei w zasadzie nie stosuję cieni tak na codzień - mam jednak paletkę cieni Gosh.
Polecam tę firmę m.in ze względu na trwałość tych cieni :-)
Łatwo się rozprowadzają, nie obsypują się i długo utrzymują się na powiece.
W dodatku mają bardzo ciekawą paletę barw
Cena też w miarę przystępna - poczwórne cienie kosztują około 16 zł.
moncia, prawda , że są super. A i mają jeszcze jeden plusik, jak ktoś się przywiąże do jakiegoś koloru to może mieć pewność że za kilka lat będą też dostępne, nie są wycofywane ze sprzedaży aby zrobić miejsce nowym produktom. Ta firma dba o swoje wierne klientki, co jest rzadkością.
_________________ PCO; przeciwciała p/plemnikowe;
po 5 IUI
Ja bardzo sobie chwalę cinie pojedyńcze z PUPY, a generalnie to na codzień używam Diora -te po 5 kolorków- 030 Incognito na jesień i 640 Moonray na lato - są bardzo wydajne - straczaja mi na ok 2lata- biorąc to pod uwage i to ,że jest ich 5 to cena nie jest jeszcze taka zaporowa- na allegro widziałam orginalne w granicach 100 zł
Dwa lata temu kupiłam w strefie bezcłowej zestaw mini cieni Lancome i używam go do dziś. Na co dzień preferuję Inglota, bo ma niesamowitą ilość kolorów i są dosyć trwałe.
nie używam cieni do powiek.
no może jak jakiś cud się zdarzy.
dlatego też nie mam jakiejś sprawdzonej marki.
najlepiej oczywiście żeby zaraz nie znikały, nie wałkowały się i nie ścierały x p
_________________ I amwhoI am
ifyoudon't like itthen
fuck youbitch!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum