A widzisz, a w Antidralu napisane, że na dzień, więc może jest jakaś różnica. W każdym razie też stosuję na noc. I chyba zacznę co drugi dzień, bo już chyba nie muszę codziennie
Na szczęście nie mam jakiś strasznych problemów z potliwością, a nie widzę sensu używania tak mocnego kosmetyku, jeśli nie jest to konieczne. Mi w zasadzie wystarczją zwykłe antyperspiranty. Ostatnio używam Fresh z serii hypoalergicznej Flosleku i jestem bardzo zadowolona. Ładnie pachnie, jest skuteczny i bardzo delikatny
ja również nie mam aż tak poważnych problemów z poceniem, dlatego zwykłe ogólnie dostępne antyperspiranty mi wystarczają. Od dawna już używam jednego dezodorantu, a konkretnie Rexony w sztyfcie. Nie zostawia białych śladów, ładnie pachnie i chroni mnie przed poceniem.
_________________ believe in strength of your dreams...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum