Pomogła: 770 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 1436 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Sro 27 Maj, 2009 22:40
Betulek, jesli masz problem to nie znajdziesz nic lepszego niż etiaxil
albo apteka albo allegro
polecam czerwony do skóry normalnej
uzywasz tylko 1 raz w tygodniu na noc - i uwierz ze działa ......
moze to potwierdzic wiele forumek którym go poleciłam albo te które go znają
jednym słowem rewelacja i nie znalałżm nic lepszego
jednym słowem rewelacja i nie znalałżm nic lepszego
ja też polecam ale zdecydowanie niebieski (do wrażliwej), po czerwonym skóra mnie szczypała i swędziała mimo iż robiłam wszystko zgodnie z ulotką
a i na allegro oczywiście wychodzi taniej (nawet z przesyłem)
Poszłam kupić Etiaxil, ale się okazało, że prawie 50 zł kosztuje mała buteleczka. Wy też tyle płacicie? Pani w aptece powiedziała, że Etiaxil ma polski odpowiednik Antidral, który działa na tej samej zasadzie i kosztuje 16 zł. Używała może któraś? Bo troszkę zgłupiałam... I w sumie nic nie kupiłam...
Pomogła: 770 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 1436 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Wto 02 Cze, 2009 08:12
Betulek, tak tyle kosztuje w aptece
na allegro kupisz za 30zł
ale on ci wystarczy pewnie na ponad pół roku spokojnie
warto zainwestowac
a te odpowiedniki są nic nie warte... to samo perspirex
Pomogła: 369 razy Wiek: 30 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 3315 Skąd: Las Vegas
Wysłany: Wto 02 Cze, 2009 18:49
rutka1234 napisał/a:
Ja również polecam Etiaxil - jest rewelacyjny
ja również
a nie ma się co cena sugerwoac, bo starcza na długo
ja mam od zeszłego roku, bo jesienią ani zima nie miałam potzreby używania go
ten czerwony
ale jak mnie piecze potem
nie wiem może uczulenie mam, albo za dużo nakładam
musze go teraz znów nałozyć
Ja mam dosyć wrażliwą skórę, więc stosuję ten do skóry wrażliwej i żadnej reakcji alergicznej nie mam. I faktycznie na Allegro jest bez porównania taniej - zapłaciłam łącznie z wysyłką 30zł
Po głębokiej analizie tematu kupiłam.... Antidral.
Jak na razie jest super - faktycznie troszkę swędzi ale jest do wytrzymania. Za to pachy kompletnie suche, uczucie którego wcześniej nie doświadczyłam....
Dziewczyny, a wy aplikujecie te cuda na noc czy na dzień? Bo w ulotce jest jak byk napisane, że na dzień a wszędzie gdzie czytam to aplikują na noc. To jak to jest? Jest w ogóle jakaś różnica?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum