Kobieta, Kobiety, dla Kobiet - BabskieForum.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Linki sponsorowane

*

Poprzedni temat «» Następny temat
jak dobrać odpowiednie kosmetyki do twarzy
Autor Wiadomość
1babeczka 
Niby jEst a Nie mA

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw 03 Lip, 2008 14:07   

rozmawiałam właśnie z tą dermatolog :thumbsup: http://pl.youtube.com/watch?v=sHwXa_4RFDc
bardzo miła kobieta

makowa panienka 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Pon 07 Lip, 2008 10:45   

ja rozmawiałam z inną :mrgreen: ale za to przesympatyczną,
no mi wyszła cera skłonna do przebarwień i też muszę używać krem z filtrem 50,
my często chodzimy kąpać się nad rzekę więc smarujemy siebie i synka a dla siebie chyba zakupię jeszcze kapelusz, bo mi piegi na nosie wyskoczyły :mrgreen: ,
ja też dostałam próbki, ale jeszcze mam i nie zdecydowałam się jeszcze który krem kupić jak je skończę bo każdy mi w sumie bardzo odpowiada,
jeśli masz odwodnioną skórę co podobno często się zdarza przy cerze tłustej, to możesz sobie psikać wodą termalną w spraju, są takie w aptece

renia_tm 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Czw 24 Lip, 2008 19:13   

Ja mam podobny problem odnosnie tych probek ;-) Znajoma przyniosla mi ich 4(pomijam te z wysokimi filtrami) i kazdym smarowalam sie przez kilka dni i 3 z nich mi naprawde odpowiadaja i nie wiem na co sie zdecydowac bo kazdy warty jest swojej ceny :-P jednak wszystkich na raz nie kupie :-( Latem ochrona glowy to faktycznie wazna rzecz.Kapelusza nie uzywam bo wygladam w nim koszmarnie ale staram sie cociaz jakas chuste nalozyc :) A dziecku to juz koniecznie cokolwiek !

maja22 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Czw 03 Gru, 2009 13:52   

Witam wszystkich.Zwracam się z problemem do Was bo mam nadzieje że znajdzie sie ktoś kto mi pomoże.Mam dość znaczące przebarwienia na policzku,nie jest to trądzik(chyba bo nie znam sie),mam tłustą skórę i chce sie spytać czy znacie jakieś środki,takie wzmacniające skórę,może jakieś tabletki?Czekam na propozycję i już dziękuję:)

[ Dodano: Wto 08 Gru, 2009 13:53 ]
Znalazłam chyba odpowiedni lek na mój problem.To Hialucell który nawilża, poprawia wygląd skóry, regeneruje cerę.Z opisu wygląda idealnie ale czy któś miał z tym lekiem juz do czynienia?chiałabym poznac jakies opinie...dziekuje.

kika75 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Sob 04 Wrz, 2010 09:06   

moje kosmetyki wybierałam po wizycie w salonie kosmetycznym futuro gdzie pani oceniła stan mojej skóry i dopasowała mi odpowiednie kosmetyki z mary cohr do cery mieszanej.

Katti 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Nie 20 Lut, 2011 23:22   

grunt to okreslenie rodzaju skory a to nie jest proste jak sie czesto okazuje :-)
ja akurat mam tlusta ale cale lata uzywalam pótustych kremow i sie dziwilam ze sie podklady nie trzymaja
teraz uzywam dobrych kremow choc podklady dalej sie nie trzymaja hehe

Odpowiedz do tematu