Wysłany: Pon 11 Maj, 2009 21:11 jaki szampon do wrażliwej skóry głowy?
możecie polecić jakiś szampon do wrażliwej skóry głowy? ja borykam się niestety z taki problemem od kilku lat, kiedyś siostra przysyłała mi z Francji specjalistyczny szampon do przesuszonej skóry, ale już go wycofali ze sprzedaży może macie coś sprawdzonego?
ja widziałam gdzieś ostatnio reklamę szamponów pharmaceris i do skóry wrażliwej też był. sama nie używałam, ale poczytaj sobie w necie, może coś znajdziesz.
dzięki za info! kupiłam ten szampon pharmaceris, bo faktycznie sporo dobrego o nim piszą w internecie i sama farmaceutka też polecała. na razie umyłam głowę tylko raz, ale jak zobaczę pierwsze efekty, to dam znać
Na pewno warto kupować polskie szampony, które nie są drogie a bardzo skuteczne i pozbawione chemii:) W każdym razie spróbuj jakiś produkt firmy Joanna, ja na lubię produkowany przez ich firmę szampon z siarką, jest bardzo delikatny
Możesz spróbować przed myciem łagodnym szamponem urt-oil z naftą oczyszczoną. Jest on na bazie naturalnych składników, między innymi nalewki z pokrzywy, która ma działanie odżywcze i stymulujące. Poza tym nafta ma dobry wpływ na skórę głowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum