Byłam w drogerii i przyznaję z ręka na sercu że te perfumiki Armaniego Code są wręcz cudowne oczywiście kupiłam 2 flakoniki, zbliżają się święta więc szczęśliwców obdarzę takim prezencikiem. Pozdrawiam
to byłam i nie kupiłam damskich dla siebie szok czemu wcześniej o tym nie napisałyście?! wrr teraz będę musiała udać się drugi raz mi też się przecież coś należy od życia
mam takiego przyjaciela, ktory mi zawsze nowosci poleca i daje poniuchać, swego czasu zachywycałam się Boss Femme, ale Code bije na głowę, tak samo wcześniejszy zapach armaniego Emporio, też są ładne ale juz teraz jakieś takie wydają mi się duszące przy tej pociągającej świeżości Code, achhhhhhh...
w takim razie zazdrościmy Ci takiego przyjaciela no nic skoro tak zachwalacie to chyba jeszcze dziś przejdę się do najbliższej drogerii, ciekawe czy i mi się tak spodoba
ano ja także się cieszę, czasami warto podtrzymywać znajomości z pociągów , a jak tam z innymi zapachami dla panów, może jest jeszcze coś fajnego, czego mój kinol nie wyniuchał?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum