Wysłany: Pon 24 Lis, 2008 12:13 Jakie perfumy dla faceta
Witam.
Zastanawiam się nad prezentem dla mojego faceta. Podpowiedzcie na jakie zapachy warto zwrócić uwagę żebym miała jakiś punkt zaczepienia. Zebym miała co posprawdzać.
Pomogła: 770 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 1436 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Pon 24 Lis, 2008 18:08
ja polecam:
-lacosta ESSENTIAL
-ferrari czarny
-hugo boss zielony
- ADIDAS ACTIVE BODIES
-FAHRENHEIT CHRISTIAN DIOR
-Lamborgini tylko nie pamietam czy czerwony czy niebieski - trzeba powachac bo tego nie kupowałąm swojemu m jeszcze ale fajny zapach
Pomogła: 4 razy Wiek: 29 Dołączyła: 12 Lip 2008 Posty: 66 Skąd: woj. łódzkie
Wysłany: Czw 27 Lis, 2008 21:49
A może któraś mi pomoże. Brat coś mówił, że podoba mu się jakiś zapach Milions . Mówił że to Dolce Gabbana Ale ja w necie znalazłam jedynie 1 Milion Pacco Rabane ( nie wiem jak się pisze )
_________________ By być na szczycie, trzeba na niego wejść!
ja sobie obiecałam, że w styczniu sprawię sobie armaniego code ale dla mnie, dla mnie samej,:):) damska wersja tez jest cudna.... teraz mam mochino I love love 100ml za 140 zł są piekne ale na dzien, a na wielkie wyjscie chialabym miec code...i bysmy tak z moim lubym necili sie nawzajem armanim :)
a co do ceny to czasmi warto wydac wiecej, bo wystarczy odrobina i pachnie sie pieknie caly wieczor, ja wyznaje zasade, ze tansze moga byc na dzien, a na wielkie wyjscia mozna zaszalec i kupic cos drozszego, a i tak starcza na długi czas....poza tym mam takie fajne zrodlo orginalnych a tanszych...
polecam te stronę www.dolce.pl ja tam kupuje wszystkie perfumy ,jest tanio i oryginalne na 100 %
ja mojemu mężowi kupiłam DOLCE&GABANA THE ONE I HYPNOSE LANCOME
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum